Suomen suurin matkablogiyhteisö

Grado – Cornellana, 12 kilometriä, klo 10 – 15

Aika sanoa good bye kengille! Eivät kestäneet kivistä maastoa. Reikiä pohjissa, vettä kengissä. Ostin eilen kummarit ja matka jatkuu niillä. Joku tietysti ihmettelee, että noillako kävelet aurinkoisella ilmalla. No joo, luotan siihen ilmat ovat kenkieni puolella 🙂 lopun tämän kertaista caminoani.

2016-11-06 18.45.36

Palvelivat parin sadan kilometrin matkan.

 

2016-11-06 18.37.24

Näillä mennään jatkossa.

 

Toinen sadepäivä. Saavuimme litimärkinä Cornellanan luostariin. Olin jo valmistautunut kylmään ja koleaan majapaikkaan, mutta yllätys odotti. Luostari ei liene enää toiminnassa, mutta majoittaa pyhiinvaeltajia. Ilmeisesti ovat kunnostaneet huoneita, sillä olivat uuden oloisia ja raikkaita. Yksi parhaimmista alberqueista tällä reissulla. Lämmityskin oli. Ja mikä parasta, ravintola parin sadan metrin päässä.  Oikeastaan näytti olevan useampiakin vaihtoehtoja, sen minkä sateessa näki. Se on hyvä, sillä ravintoloilla saattaa olla vapaapäiviä mikä päivä tahansa. Kun paikkakunnalla on useampia, saa varmemmin ruokaa.

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply