Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pyykkipäivä joka päivä / Camino del Norte, Espanja

Kolmien sukkien ja alusvaatekerran varustus toimii hyvin. Yhdet päällä, toiset kuivamassa, kolmannet varalla. Heti kun pääsee majapaikkaan, pesukone pyörimään. Minulla on omakehitteinen pesukone. Vaatteet muovikassiin, vettä ja pesuaine perään. Sitten suihkuun ja suihkun jälkeen pyykkikone pyörimään. Lavuaarissa kun nuijii pussia niin pyykit peseytyvät.

Mitä materiaaleihin tulee, kamulla on bambua. Toinen laatu kuivuu hyvin, toinen erittäin huonosti. Minun villasukkani ovat taas tosi paksut, en löytänyt niitä ohuempia armeijakaupasta, ja kuivuvat hitaasti.

Vaatteiden värimaailma on mustanpuhuva kautta linjan. Voi pestä samalla kertaa kaiken. Toiseksi, ne näyttävät vähemmän noloilta, kun niitä ripustelee rinkkaansa kuivumaan. Täällä on aika kosteaa ja usein vaatteet eivät ehdi kuivua yön aikana.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply