Suomen suurin matkablogiyhteisö

San Vicente de la Barquerasta Buelnaan – 20 km, klo 9 – 17 / Camino del Norte, Espanja

Järki kasvaa kulkiessa. Tänään rinkasta lähti sadan gramman salmiakkipussi, aiemmin jo yksi teepaita.

San Vincente de la Barquerasta jatkoimme N634 tietä myöten. On kuulemma vähemmän liikennettä kuin varsinaisella reitillä. Jaa, mitenköhän paljon siellä mahtaakaan olla autoja, kun meistä tämäkin on aika vilkasliikenteinen. Turvaliivit ovat tarpeen täällä Nortella, jos ei muuten niin ainakin löytävät paremmin tienposkesta. Hui! Kotijoukoille tiedoksi, olemme valppaana ja varovaisia.

Unqueran jälkeen maalaismaisemissa, silloin ei niin paljon liikennettä.

Cantabrian hallintoalue vaihtui huomaamattamme Asturiasiin. Cantabrian alueella, jota aloitin vaeltamaan siippani kanssa toissa kesänä ja jota nyt jatkoin camino-kamuni kanssa, on aivan liikaa tienlaita osuuksia. Toivottavasti Asturias tuo parannuksen. Sanovat että nyt alkavat reitit, joissa kävelysauvat ovat tarpeen.

 

 

Kuvia tämän päivän vaelluksesta.

2016-10-24 22.28.17

Siellä häämöttää edellisyön majatalo.

2016-10-24 22.29.00

 

2016-10-24 21.06.44

Palmut näyttävät oudolta täällä. Ovat varmaan tuontitavaraa.

 

Jaksaa jaksaa vielä jaksaa. Kohta perillä Bielnassa.

Jaksaa jaksaa vielä jaksaa. Kohta perillä Bielnassa.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply