Suomen suurin matkablogiyhteisö

Varustelua – / Camino del Norte, lähtö huomenna


Vielä viikko sitten kutkutteli vatsassa. Ihanaa päästä ylepalttisesta tavaramäärästä ja loputtomista töistä. Tässä tulos! Kyllähän sitä kaikkea pientä nykyihminen tarvitsee selviytyäkseen.

Mikään ei paina mitään, mutta kaikki yhdessä liikaa.

 

2016-10-17 16.11.24

Camino-nainen valitsee t-paidankin sen perusteella mikä painaa vähiten. Väri tietenkin tapauksessani musta.  On hyvä valita värimaailmaan soveltuvat kamppeet, jotta voi laittaa sopivan majapaikan tullen kaiken kerralla pesukoneeseen.

Käsipyykki tulee eteen silloin tällöin. Olen kiikutellut 25 gramman oliivisaippuaa kylpyhuoneen kaappiin ja takaisin ja filosofoinut pystyykö sillä pesemään mahdollisimman monta asiaa: pikkupyykin, kasvot, hätätilassa hiuksetkin.

Pari kätevää asiaa

Nukkupussi, pieneen tilaan viikattava ostoskassi, keltainen väriltään. Sangoista voi ripustaa sängyn tolppaan. Ei rapise ja näkyy hyvin pimeässä. Sisältää korvatulpat, silmälaput, otsalampun ja on hyvä säilytyspaikka yötavaroille kuten silmälaseille.

Tämä olisi pitänyt olla sillä fransmannilla, joka kopeloi muutamia caminoja sitten sänkyäni aamuyöllä eräässä Ranskan reitin majatalossa. Haki silmälasejaan. Kyllä! Ne olivat oikeasti pudonneet yläpetiltä minun valtakuntaani. Yleensä nukun itse yläpetillä kerrossänkymajoituksessa, mutta miten lie tuolla kertaa nukuin alhaalla.

Otsalamppu

Kännyn taskulampulla pärjää, kun suuntaa pimeässä vessareissulle. Mutta otsalamppu on kätevä. Se  jättää kädet vapaaksi eikä akun kulumisesta tarvitse olla huolissaan, yleensä virtaa riittää vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Sitä tarvitsee joskus aamutuimaan liikkelle lähdettäessa myös.

Yllätysmunakotelot

Niiden suojiin saa vaikka mitä, esimerkiksi hakaneuloja. Kotelon sisällä ne eivät ruostu niin helposti. Ihan totta, pitkällä caminollani kaikki oli ruosteessa, syksyinen kosteus piti siitä huolen.

Päivitin varustelistaani huomenna alkavaa reissua varten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply