Päivä Wroclawissa ja näen jo pikku-ukkoja

Mistä lie luin, että Wroclaw on Puolan lämpimin kaupunki. Jos näin, niin ilmeisen onneton tuuri mediaryhmällämme on. Räntää vihmoo ja luita kylmää. Tämän varmaan tiesivät organisoijat, sillä ympäri kaupunkia palaa tuli pöntöissä, joiden luokse ohikulkijat suuntaavat lämmittelemään käsiään.

Hellyttävä yksityiskohta heti hotellista ulos astuttaessa. Pienen pieni pronssipatsas, joita on oppaan arvion mukaan Wroclasissa kolmisen sataa, kaikki oman näköisiään. Niitä tekee pikkupatsaisiin erikoistunut henkilö. Kuka tahansa voi tilata sellaisen ja asettaa talonsa eteen. Tämä patsas on Art hotellin edessä ja kuvaa siellä yöpyvää tonttua.

Art Hotellin asukas Poland Wroclaw pikkukuva

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply