Suomen suurin matkablogiyhteisö

Siellä missä pippuri kasvaa

Melkoista menoa. Slovakiasta kotoisin oleva kuljettaja kaasutteli suruttomasti. Minubussi pysyi tiellä ja porukka penkeillään koko 230 kilometrin ajan.

Yksi kohteistamme oli pippuripuun kupeessa oleva Taverna Piperia Pefkin kylässä (lähellä Ierápetraa)

Tavernan omistaja, Fanis Eikosipentakis oli ehdokkaana 20.9.2015 parlamenttivaaleissa. Ei kuitenkaan päässyt parlamenttiin.

Nikos Deligiannis tarjoilee mezen toisensa jälkeen_MG_9939 pikkukoko

Nikos Deligiannis tarjoili mezen toisensa jälkeen. Taustalla Piperian omistaja Fanis Eikosipentakis.

Mezet _MG_9895 pikkukoko

Xigalo – tuoretta vuohenjuustoa lampaan maidossa, täytettyjä kesäkurpitsan kukkia (kyllä, kukkia!) riisin kera paistettuana sekä tuoreena, staka-munakasta, fenkolipiirakkaa, juustopiirakkaa, Piperian omaa salaattia, savustettua possua, luumujälkiruokaa (tosi makeaa).

Kesäkurpitsan kukkia -näitä söimme juuri täytettyinä IMG_0006  pikkukoko

Kesäkurpitsan kukkia -näitä söimme täytettyinä.

 

Kuten hyvään tapahtumaan kuuluu, seuraa yllätys.Iäkäs rouva, Ourania Remountaki tuo retkueellemme kaktusviikunoita. “Tämän aamun sato tarjotaan vieraillemme”.

Ourania Remountaki tuo retkuellemme kaktusviikunoita IMG_9954 pikkukoko

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply