Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hauskaa hammaslääkärissä

Paikka irtosi hampaasta. Matkailijan kauhunhetki. Niin siinä kävi, että lihassa oli yllättäen luunsiru ja reipas puraisu irrotti paikan. Eikä antanut armoa. Hymyyn ilmestyi reikä kahden etuhampaan väliin. Seuraavana aamuna pitäisi jatkaa matkaa muiden mukana tiukassa aikataulussa. Mistä löytyisi hammaslääkäri?

Onneksi lähtö seuraavaan kohteeseen oli vasta lähempänä puoltapäivää ja respassa neuvokas virkailija sai järjestettyä ajan omalle hammaslääkärilleen ennen varsinaisia potilaita.

Harvoin minulla on hauskaa ollut hammaslääkärissä, mutta nyt oli. Eikä edes sattunut.

Ensin tietenkin puhuttiin lomakokemukset ja muut. Hieman hermostutti ajankäyttö, näinkö joudun pidättelemään muuta retkuetta kun matkalaukun pakkaaminenkin on vielä kesken. Mutta ei, hammasrivistö saatiin kuntoon ripeästi. Vielä ehdimme ottamaan tuplaselfietiäkin ja jutustella niitä näitä.
Matka takaisin hotelliin sujui helpommin kuin meno hammaslääkäriin. Opiksi seuraava kertaa varten: ohjelappu myös paikallisella kielellä ja kirjaimistolla. Eivät osanneet aamutuimaan tapaamani iäkkäät ihmiset neuvoa minua, kun eivät tainneet ymmärtää englanninkielistä ohjelappustani.
Jos Kreetalla on pakko puraista hammas rikki, tehkää se Sitiassa. Siellä mukava hammaslääkäri saa hymyn kohdalleen. Vastaanotto löytyy bussiaseman läheltä,  osoite Panagouli Alexander.

Kuvassa Emmanouil-I.-Foundoulakis, joka korjasi hymyni ennen Sitiasta lähtöä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply