Suomen suurin matkablogiyhteisö

Keinutuolissa caminolle

Nyt minulla on keinutuoli. Roudasin sen taloyhtiömme roskalavalta ja aion uppoutua siihen muistelemaan elämäni huippumatkoja. Siis aina silloin kun livematkoilta kerkiän.

Putkiremppa! Ilman sitä ei minulla olisi keinutuolia. Joku sen lavalle heitti, kun tuskissaan pyrki rempan vuoksi eroon tavarasta, aivan kuten minäkin noin vuosi sitten. Ai niin, ilman putkiremppaa en olisi ryhtynyt putkiremppapakolaiseksi ja paennut Pohjois-Espanjaan eikä minulla olisi Remonttireissut –blogiakaan. (sittemmin yhdistetty tähän blogiin)

Halusin välttää asunnon ja toimiston vuokraamiselta täällä kotikonnuilla. Laitoin toimiston ja kodin selkäreppuun. Hieno reissu, raskas toki. Jos olet suuntaamassa kuuluille camino-reiteille etsi blogistani postauksia hakusanalla ”remonttireissut”. Jospa sieltä löytyisi vinkkejä vaelluksellesi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply