Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ylös alas / Matkalla Santiago de Compostelaan


Galcian osuus Santiagon tiestä näyttää maisemaprofiileissa melko tasaiselta, mutta päiväkausia olemme menneet ylös alas, ylös alas. Vihreät niityt hivelevät silmää, mutta toisaalta kertovat siitä, että täällä sataa myös.

Tässä vihanneksessa on paljon rautaa, vakuuttaa satoa korjaava mies.

Ora, Kaliforniasta radan lähteellä.

Peregrinolla on jo siivet

Välillä voi piipahtaa muutaman kymmenen asukkaan kylässä maitokahville. Tässä baarin omistaja kertoo: ”Vanhempani pitivät tätä baaria ja samalla myivät jauhoja isoista säkeistä kyläläisille. Jatkaako poikani, kuka tietää”.
Poika on kuvassa tiskin takana vasemmalla.
Tuskin heillä olisi tätäkään elinkeinoa ilman peregrinoja.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply