Terkkuja reissun päältä

Thaimaassa on nyt neljäs päivä takana ja sain vihdoin ladattua teille muutaman kuvan kuulumisten lisäksi. Aika lentää kuin siivillä, mutta toisaalta ollaan ehditty jo näkemään ja tekemään vaikka ja mitä.  Välillä ollaan mietittykin että joku vois luulla meitä hulluiksi, mutta jokainen tyylillään. 😉

2015-12-28 22.48.38

Helsinki-Vantaa ja Finski

Palataan vielä reissun alkuun Suomeen asti. Odotukset uuden Finnairin A350 suhteen olivat melko kovat ja olihan se nyt hieno, mutta gluteeniton ruoka lennolla ISO YÄK. Oikeesti ei kukaan syö sellasia kuivia käppänöitä sämpylöitä ja aamupalaksi muut saivat munakokkelia (jotkut tietää että mun isointa lempparia aamiaisella on munakokkeli) ja mulla oli puolet vähemmän jotain keitettyjä porkkanoita ja papuja aamiaiseks?! Nojoo mutta nää on näitä mihin Finski pystyisi itse vaikuttamaan.. Toinen asia mikä ihmetytti oli se että leffoihin ei saanut suomen eikä englannin kielisiä tekstityksiä? Lentokoneessa kun ei tuppaa kuulemaan aina puhetta leffoissa niin hyvin. Niin ja kuulutukset meinas räjäyttää korvat päästä! Muistaakseni joku muukin oli tästä blogissaan maininnutkin.

2015-12-28 22.42.56

Mutta hei Helsinki-Vantaahan oli pistänyt okeesti parastaan jouluksi! Wau. 🙂 Joulupukkikin oli toivottamassa meille hyvää matkaa.

2015-12-28 22.48.20

2015-12-28 22.49.04

Seikkailu alkakoon

Suvarnabhumin lentokentällä meitä odotti valmis taksikuljetus, kiitokset J:n mammalle. 🙂 Ja perille päästyämme pääsimme suoraan aamupalapöytään. Päivä meni altaalla loikoillen ja tuttua Bangsaenia kierrellen. Päivän kruunasi kokovartalo kuorinta ja öljyhieronnat, aiettä<3

2015-12-28 22.51.13

Seuraavana aamuna hyvien yöunien jälkeen oli aika jatkaa matkaa kohti Koh Changia. Matkan piti taittua noin 4 tunnissa, mutta venyi lopulta 6 tunnin mittaiseksi. Minivania vaihdettiin kerran matkalla, kolmas pätkä mentiin mielenkiintosesti lavataksilla taksin ulkopuolella (öö joo kyllä jännitti ihan pirusti :D) ja vihdoin 40 minuutin lauttamatkan jälkeen oltiin Koh Changilla. Vielä tunnin taksimatka Ban Baolle ja hotellille. Melko poikki oltiin, mutta ruuan jälkeen lähdettiin jo tutkimaan ympäristöä. Hotelliksi valikoitui rauhallisemmalta paikalta Cliff Cottage, jolle annetaan 2,5 tähteä, mutta palataan tähän ja ylipäänsä Koh Changiin vielä tarkemmin myöhemmin.

2015-12-28 22.49.37

Ensimmäisen illan Koh Changilla kruunasi huikea auringonlasku aivan ihanalta Nirvana resortin terassilta.

Koh Changia ristiin rastiin

Seuraavana päivänä kierrettiinkin sitten koko Koh Chang skootterilla (reilut 100km) ja persus puutui kyllä muutamaan otteeseen, mutta pakkohan se oli kokonaan kiertää, ettei vaan jää mikään paikka huomaamatta.

2015-12-28 22.52.26

Nyt rentoudutaan (siis oikeesti! 😀 ) pari päivää pienemmällä Koh Makin paratiisisaarella ja keskitytään loikoiluun ja auringossa kylpemiseen…. Ainakin yritetään! Uuden vuoden rientoihin palaamme Koh Changille ja tammikuun puolella poiketaan todennäköisesti Kambodzassa Siem Reapissa. Palataan taas kun wifit toimii!

<3 Monna

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply