Täällä ollaan taas!

Kesä tuli ja kesä meni. Kyllä se vaan niin on, että Suomen kesä on aina liian lyhyt. Blogissa on ollut kesällä pieni tauko, vaikkei sellaista pitänyt olla emmekä taukoa suunnitelleet, mutta kesäviikonloput ovat olleet niin tekemistä täynnä, ettei koneen ääressä ole tullut istuttua. Lisäksi Anne ei viettänyt kesälomaa ollenkaan vaan satsaa marraskuun Aasian ja tammikuun Meksikon lomiin. Itse olen lomaillut vasta nyt alkusyksystä New Yorkissa ja Lapissa ja marraskuussa olisi tiedossa viikonloppureissu Innsbruckiin Volbeatin keikalle.

SAMSUNG CSC

Paljon tarinoita siis tiedossa niin New Yorkista, vaelluksesta Lapissa, reissujen budjeteista ja Airbnb:stä, kuin myös Hongkongista, Gilin saarista ja Meksikosta. Lisäksi Annella taitaa olla vielä muutama juttu Skotlannista kerrottavanaan.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vien teidät seuraavaksi mukanani Lappiin ja tarkemmin Pallakselle Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, mutta teen tästä vielä kokonaan omat postaukset. Lapin reissu oli kategoriassamme todelliset extempore -reissut ja hieno reissu olikin. Muutama loman suunnitelma peruuntui ja olin vailla tekemistä, joten pienen suostuttelun jälkeen tutkin jo erilaisia kahden päivän ja yhden yön vaellusreittejä. Pääsimme lähtemään perjantaina aamusta ja maanantaina illalla olimme jo takaisin kotona. Ehdimme kuitenkin päivien aikana niin paljon, ettei road trip tuntunut todellisuudessa edes noin lyhyeltä. J oli elämänsä ensimmäistä kertaa Lapissa ja alkava ruska teki kaikesta vielä ihmeellisempää. Taidettiin molemmat ihastua syksyiseen Lappiin. Niissä maisemissa syksy paranteli roimasti asemaansa omassa pienessä mielessäni, tarkemmin ajateltuna ei ollenkaan huono vuodenaika ja mä tajuan sen vasta nyt?!

Antaa syksyn tulla, me ainakin ollaan valmiita ja intoa täynnä tulevista suunnitelmista.

<3 Monna

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply