Hostellin vaihto ja shoppailupäivä

Bangkok on paitsi herkuttelijan myös shoppailijan unelmapaikka. Vaihdoin hostelliani hieman kansainvälisemmälle alueelle. Hostellin lähellä sijaitsee upea ja iso Terminal 21 -ostoskeskus, jonka sisällä näkee eri maailman vaikutteita. En malttanut olla pitämättä shoppailupäivää tässä hauskassa ostarissa!

Hirveästi en mitään ostanut, mutta paikka toimi loistavasti ihan vain ihmettelyyn ja ihailuun. Istuskelin kahvillakin aika pitkään ihan ohikulkevia ihmisiä katselemassa ja äänikirjaa kuuntelemassa. Aika kiva päivä!

Suosittelen tätä näkemisen arvoista ostaria kaikille shoppailun nälkäisille. Terminal 21 -ostoskeskuksesta löytyy myös merkkivaatteita myyviä putiikkeja ja isojen ketjujen merkkiliikkeitä.

Kaikille, jotka eivät blogiani lue tiedoksi, että löydät aiemmista julkaisuista tarkennusta matkabudjetistani. Olen nuori matkaaja ensimmäistä kertaa pitkällä matkalla. Säästin, myin tavaroitani ja otin pienen lainan. Minun lainaani ei tarvinnut vakuutuksia ja sen sai myös ilman liitteitä.  Pidemmällä säästämisellä olisin päässyt reissun varmasti ilman lainaakin.

Toivottavasti jatkat blogini lukemista ja saat tästä jotain iloa tai matkustusintoa!

xxx

Mira

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply