Turistikierros ja temppelin ihastelua

Pidin eilen kunnon turistipäivän ja kävin muutamissa TripAdvisorin ja muiden matkustussivustojen lisaamissa nähtävyyksissä Bangkokissa. Tosi kiva päivä, vaikka sain vähän lisäjännitystä kulkiessani osan kierroksesta ilman puhelinta.

Temple of Dawn ja jännittävä kotimatka 

Yksi vaikuttavimmista kohteista oli Temple of Dawn, jonka ympäristö oli upea eikä kokemusta haitannut suuri turistimäärä. Harmitti aikalailla, kun puhelimestani loppui akku ja olin varannut puhelimen kamerakseni kierrokselle. Takaisin majoitukselle selvisin suht kivuttomasti ilman Google Mapsiakin, sillä viime päivinä majoituksen lähistö on tullut tutuksi ja olen tottunut nappaamaan takseja. Taksikuski onneksi puhui jonkun verran Englantia ja pääsimme yhteisymmärrykseen siitä mihin olin menossa – pääsin kuin pääsinkin turvallisesti perille ja nyt akku on ladattu.

Enää en lähde liikkelle, jos puhelimessa ei ole virrat täynnä – just in case!!

Tänään otan iisimmän päivän. Teen matkasuunnittelmia ja hieman töitä läppärillä. Olen tavannut tosi kivoja tyyppejä, jotka majoittuvat samassa hostellissa. Illalla lähdemme yhdessä istumaan iltaa!

xx

Mira

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply