Fiiliksiä matkalta – joko on koti-ikävä?

Juttelen kotiväen ja kavereiden kanssa paljon WhatsAppissa ja videopuheluilla. Kun on hyvät nettiyhteydet, niin pääsee onneksi pitämään yhteyttä läheisiin myös täältä kaukaa. Keskustelut tänään saivat minut miettimään tulevaisuutta reissun jälkeen… niin mitä reissun jälkeen?

Mitä reissun jälkeen? 

Vaikka reissu on vasta toki alussa, välillä mietityttää, mihin sitä on lähtenyt. Tai siis lähinnä, että miten pääsee normaaliin elämään Suomessa enää kiinni ihanan matkustelun jälkeen?  Miten pääsen jaloilleni reissun jälkeen kun kaikki, mitä myin pitää hankkia uudestaan!? Vilkaisin jo huonekalutarjotaa Facebookin palstoilla ja jopa autolainojakin, kun iski pieni hankintapaniikki. Heh! Jos olet samassa tilanteessa, niin klikkaa tästä. 

Olen kuullut, että vastaava pohdinta on ihan normaalia matkustukseen ja ulkosuomalaisuuteen kuuluvaa stressiä. Tajusin kuitenkin, että nyt on pääasia, että nautin matkasta ja unelmani toteutumisesta. Kunhan pysyn budjetissa ja muokkaan suunnitelmia tarpeen mukaan, on tulevaisuuskin varmasti taattu.

Tänään oli huonompi päivä reissussa, mutta parempia on varmasti luvassa! Ehkä tämä ahdistus johtui pienoisesta koti-ikävästä tai siitä, ettei kaikki mennyt tänään ihan putkeen (ruuhkasta aina hukkuneeseen hotelliavaimeen).

Suomessa on kyllä karseat, harmaat ilmat tällä hetkellä, joten auringonpaisteesta saan kiittää huonompinakin päivinä! Moni Suomessa varmasti halajaa reissuun tänäänkin.

Palataan pian – iloisemmissa merkeissä!

xx

Mira <3

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply