Värikäs ja maukas Bangkok

(kuva Pixabay)

Ihana Bangkok on valloittanut sydämeni muutamassa päivässä. Onhan kaupunki ISO ja HEKTINEN, mutta kyllä täällä viihtyy ja on nähtävää pidemmäksikin aikaa. Bangkokissa aion olla nyt muutaman viikon, sillä täältä on helppo tehdä reissuja lähistölle ja toisaalta kaupungista löytyy tosi asiallisia ja halpoja majoituksia. Muutamana päivänä aion tehdä myös vähän töitä.

Maukasta ruokaa halvalla 

Olen nauttinut katukeittiön herkuista ja tuoreista hedelmistä (joiden kaikkien nimiä en edes tiedä) aivan täysillä. Ja Bangkokissa katuruoka on erittäin kohtuuhintaista! Ravintoloissa saa maksaa yllättävänkin isoja laskuja (voi johtua alueesta, jolla asun), joten olen jättänyt ravintolaruokailut minimiin.

Shoppailua ja budjetin laskeskelua 

Bangkok on eksoottisia löytöjä ja koruja haluavan shoippailijan paratiisi – halpoja diilejä on kaikkialla. Mitä ihanimpiä värejä ja kuoseja! Mieleni tekisi ostaa vaikka mitä, mutta tässä kohtaa matkaani en halua täyttää matkatavaroita lisäkiloilla. Olen ostanut muutaman topin ja kevyen kesähameen, sandaalit ja koruja.

Budjettia nämä shoppailut eivät todella kaada. Varsinkin eri kojuista ja paikkallishenkisistä paikoista saa todella halpoja löytöjä.

Matkabudjettini näyttää todella hyvältä, mutta olen toistaiseksi ollut vain suhteellisen halvoissa Aasian maissa. Esimerkiksi Australiassa tiedän, että rahaa tulee palamaan kunnolla. Jos budjettiani täytyy myöhemmin muuttaa, tai näyttää, ettei rahat riittäisikään, aion tehdä vähän töitä. Viimeisenä varavaihtoehtona on ottaa lisää lainaa, lisälainan voisi onneksi yhdistää jo ottamaani lainaan (siitä voit lukea lisää täällä). Näillä näkymin varat kuitenkin riittävät pidempäänkin reissuun!

xxxx

Mira

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply