Saaristounelmaa

Aivan ihanat päivät Koh Lan ja Koh Phai saarilla takana! Molempia saaria suosittelen kaikille, jotka matkaavat Pattyan lähistöllä, eivätkä pelästy lautta- tai venematkaa. Minulla kävi Koh Phain saarella tuuri ja rannat olivat suhteellisen hiljaisia. Aivan upeaa vaaleaa hiekkaa ja luonnon rantoja. Koh Lan olikin vilkkaampi. Sinne oli tullut monia turisteja myös omilla (tai vuokratuilla veneillä). Ehkä ensi reissun teenkin veneellä… kuka tietää?!

Miltä näyttää budjetti turismin täyteisen viikon jälkeen?

Edelleen ihan hyvältä! Viikkotasolla on suunnitelmassa, tosin käytin saariretkellä vähän päivittäisbudjettia enemmän rajaa, sillä kävin ohjatulla snorklausretkellä. Myös ruoka oli hieman kallimpaa hienoissa rantaravintoloissa (mutta täysin sen arvoista!). 

Postasin tovi sitten lainastani, sillä reissuni rahoitus on kerännyt yllättävän paljon kysymyksiä. Mikäli harkitset lainaa matkasi rahoitukseen, voit kilpailuttaa lainat esim Sortterin palvelun avulla. Kilpailutus ei sido sinua mihinkään, joten voit vielä harkita vaihtoehtoisia rahoitusmuotoja – tai vaikka säästää vähän lisää ennen reissua. 🙂 

Palaan seuraavan kerran Bangkokista – ihanaa viikkoa kaikille!

xxxx

Mira

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply