Turisteja vilisevä Pattaya – mainettaan kivempi paikka

Saavuin Pattayalle. Täällä olen vain kaksi päivää, jonka jälkeen otan lautan läheisille saarille Koh Lan ja Ko Phai. Lauttamatka on muuten mukavan halpa! Muuten täällä näkyy kyllä turismi hinnoissa, sillä monet ravintolat ovat muuta Thaimaan hintatasoa kalliimpia. Myös majoituksen suhteen sain hieman etsiä, sillä nyt on turismikausi parhaimmillaan ja paikka kuhisee vierailijoita. Edelleen ollaan kuitenkin budjetissa!

Mitäpä olisi Thaimaan matka ilman Pattyalla käymistä! Tämä kohde on monille eurooppalaisille turisteille varmasti tunnetuin. Olen positiivisesti yllättynyt! Vaikka paikka on täysi, on se mainettaan mukavampi kohde. Ainakin omat kokemukseni ovat positiiviset. Silti suosittelen vähän hiljaisempaa ja vähemmän turismin värittämää kohdetta, mikäli uskaltaudut matkaamaan pakettimatkojen kohteiden ulkopuolella. Saaristomatkalta odotan paljon, sillä nautin saaristosta ja biitseistä. Aion tehdä pari snorklausreissua.

Ensi viikolla menen Bangkokiin, jossa on tarkoitus viettää aikaa pidempään ja tehdä vähän etätöitä koneella.

Nyt takaisin nukkumaan – unirytmini on vieläkin ihan sekaisin aikaerosta (ja rannalla lepäilystä!).

XXXX

Mira

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply