Ensimmäinen postaus

Tervetuloa blogiini!

Nimeni on Milla ja olen 28-vuotias suomalaisnainen, joka on päätynyt rakkauden perässä Ruotsiin. Olen asunut täällä nyt pian neljä vuotta chileläisen mieheni kanssa. Meidän kummankin lempi juttu on matkustelu ja ajattelinkin, että olisi mukava alkaa kirjoittamaan päiväkirjan tapaisesti matkoistamme ja kokemuksistamme. Seuraavana määränpäänä meillä on Sveitsi ja Italia (Italia on meidän kummankin yksi suosikkikohteista) ja tarkoituksena onkin ottaa juna, joka kiertelee upeiden alppimaisemien kautta Milanoon. Viime kesänä teimme Italiassa roadtripin, mutta Sisilia jäi sillä kertaa kokematta, joten tällä kertaa onkin tarkoituksena tutustua erityisesti siihen. Löysimme hyvät lennot Milanosta Palermoon, joten säästämme paljon aikaa lentämällä maan sisäisesti, vaikka Italiassa onkin aivan upeat maisemat autolla tai junalla liikkumiseen.

Toivottavasti viihdyt mukana matkassamme!

Milla

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.