You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin lauantai, 30 lokakuun, 2021 at 21:44

  Itse en ollut kuullut paikasta. Voisi olla oikein kiva pysähdyspaikka, jos Karvian ohi jostain syystä tulisi joskus ajettua. Paikan miljöö näyttää rauhalliselta ja miellyttävältä. Tuo on kuitenkin sellaista seutua, että ihan heti tuolle suunnalle ei todellisuudessa taida olla asiaa.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 31 lokakuun, 2021 at 11:02

   Kiitos Mikko! Taidekahvilan voisi yhdistää esimerkiksi Kauhanevan-Pohjankankaan kansallispuistossa käynnin yhteyteen. Sellaista itse mietin tuleville vuosille.

 • Reply Mari / kodinvaihtaja/ sunnuntai, 31 lokakuun, 2021 at 17:26

  Olen kotoisin reilun puolen tunnin päästä. En ole kuitenkaan koskaan käynyt. Karvialle me ”isommalta kylältä” tulevat vähän naureskeltiim. Nyt olisi syy mennä, pitäisi saada aikaiseksi😉

 • Reply EVELIINA / REISSUKUUME sunnuntai, 31 lokakuun, 2021 at 21:33

  Tiesin Annelta muutaman biisin, mutta muuten koko tyyppi on ihan vieras – samoin hänen harrastuksensa 😀 Vaikuttaa kuitenkin mielenkiintoiselta paikalta, johon voisi joskus poiketa!

 • Reply Pirkko / Meriharakka maanantai, 1 marraskuun, 2021 at 09:22

  Tämä oli kyllä meille(kin?) kiva yllätyskohde kesällä, sillä vielä matkalla Karvialle emme tienneet tästä mitään. Vähän tietysti sellainen ”ylisöpö” kesäkohde, mutta toisaalta, kaipa juuri tällaista monet vaikka kesäreissulla arvostavat, kaunista, positiivista, vähän vanhanaikaista.
  Tuota lehtijutuilla päällystettyä vessaa jäin miettimään, kun siinäkin oli käytetty samaakin lehtijuttua useammassa kohdassa, kun ei niitä ihan koko seinään muuten olisi riittänyt, että kun meikäläisestäkin on muutama juttu kirjoitettu, niin pitäisiköhän pistää edes alakerran pikkuvessan seinät uusiksi 🙂 🙂 🙂

 • Reply Katariina / Ekomatkaajat.fi maanantai, 1 marraskuun, 2021 at 11:18

  Hauska tarina tällä paikalla, oli kiva lukea! Olin kuullut paikasta ennen, mutta ei ole tullut käytyä. Varmaan parhaimmillaan juuri kesällä, mahtaako olla talvella auki?

 • Reply Cilla Maria / From sunset last night to sunrise this morning lauantai, 6 marraskuun, 2021 at 12:03

  Minullekin tämä oli ihan tuntematon paikka, mutta tosiaan kiva lukea myös tällaista vähän erikoisemmista kohteista 🙂 Paikka vaikuttaa sympaattiselta.

 • Reply Aila ja Juha lauantai, 6 marraskuun, 2021 at 19:57

  Wau mikä paikka! Näyttää kovasti juuri sellaiselta paikalta, jonne haluaisimme joskus osua. Muutenkin tykkäämme sattua sellaisiin paikkoihin, joista emme ole ikinä ennen kuulleet. Kiva, että vinkkasit.

 • Reply VEERAPIRITA / Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa sunnuntai, 7 marraskuun, 2021 at 10:46

  Onpa mielenkiintoisen näköinen paikka! Nuo vanhat hirsiseinät etenkin on upeat. Piti ihan googlettaa mihin Karvia sijoittuu Suomen kartalla. Pitää laittaa korvan taakse, jos joskus tuolla suunnilla ajelee. 🙂

 • Reply Pirjo Heikkilä perjantai, 20 toukokuun, 2022 at 06:42

  Vihje, Parkanoon on avattu viime heinäkuussa Militariamuseo Karhumäki. Lisäksi alueella on kyläkauppamuseo.Ryhmille, joissa vähintään 20 henkilöä, voi kysyä tarjoushintaa.

 • Reply Pirjo tiistai, 13 syyskuun, 2022 at 09:16

  On kyl upee mesta toi kerran tullut vierailtua!

 • Leave a Reply