You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Marika / Matkalla Missä Milloinkin lauantai, 18 syyskuun, 2021 at 20:30

  Kivoja nostoja Saariselältä! Lapin ruska on upeaa. Yhteinen reissu Lappiin on todella hieno syntymäpäivälahja. Ja mahtavaa, että näitte revontulia!

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 syyskuun, 2021 at 18:29

   Kiitos Marika! Olemme viettäneet useita äidin syntymäpäiviä ulkomailla ja alunperin meidän oli tarkoitus lähteä Hampuriin. Koska koronatilanne oli vielä päällä, ei synttärisankari halunnut lähteä ulkomaille. Lappi oli oikein hyvä vaihtoehto 🙂

 • Reply Eveliina / Reissukuume maanantai, 20 syyskuun, 2021 at 16:25

  Kiva postaus! Itse tein samantyylisen talvella, joten hauska nähdä tästä myös syksyversio 🙂 Jäniskoski näyttää upealta – harmi, ettemme itse ehtineet sinne! No, jäi jotain seuraavaankin kertaan 🙂

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 syyskuun, 2021 at 18:32

   Kiitos Eveliina! Saariselkä näyttää talvella varmasti ihan toiselta ja aktiviteetit myös erilaisia. Jäniskoski oli kaunis paikka ja ruskan värit kruunasivat koko komeuden 🙂

 • Reply Travelloverin Annika maanantai, 20 syyskuun, 2021 at 22:54

  Ruska! Voi kunpa sen vielä Lapissa kokisin. Ai niin ja revontulet. Ja poron tykkylumisessa maisemassa… Olin Saariselällä helmikuussa. Ensimmäinen kerta Lapissa talvella. Hauska nähdä samoja paikkoja ilman puolen metrin lumikerrosta. Asuttiin Kaunispään huipulla, joten se tienoo lumisena ehti tulla tutuksi.

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 syyskuun, 2021 at 18:33

   Kiitos Annika! Saariselkä taitaa olla tutumpi talvikohteena, kun näitä kommentteja lukee 🙂 Minullakin ensimmäinen kosketus Saariselälle oli talvella, mutta oli se hieno myös ruskan väreissä.

 • Reply Maarit - niceMatkaaja tiistai, 21 syyskuun, 2021 at 18:34

  Mikä mainio synttärilahja! Munkin äiti tykkäisi… Ja muutama muukin läheinen. Ja ihan kelpaisi itsellenikin. Elämyslahjat on aina parhaita. Ei jää mitään (turhaa) käteen, mutta pääkoppaan sitä enemmän.

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 syyskuun, 2021 at 18:36

   Kiitos Maarit! Äidille tämä oli mieluinen matka, kun pääsisi muistelemaan ruskaretkiä vuosien takaa. Hauska sattuma oli, että äidin ystävätär oli samaan aikaan Kiilopäällä ja pääsimme tervehtimään myös häntä. Ja kyllähän me muutkin nautittiin Lapin matkasta ja ruskasta 🙂

 • Reply Stacy Siivonen torstai, 23 syyskuun, 2021 at 14:06

  Saariselällä olen ollut useastikin, mutta tuossa mainitaan monta paikkaa, missä en ole käynyt. Olen ollut myös Jäniskoskella sekä Karhunpesäkivellä. Jälkimmäisestä luulin alkuun, että se on pelkkä matkamuistomyymälä, mutta siellä olikin Suomen suurin tafoni. Kiilopäälle olen kiivennyt muutaman kerran ja Kaunispäällä katsellut lintuja.

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 syyskuun, 2021 at 18:37

   Kiitos Stacy! Kuulostaa sille, että Saariselkä on sinulle tuttu paikka 🙂

 • Reply Terhi torstai, 23 syyskuun, 2021 at 21:02

  Olisi tosi mukavaa jos joku yllättäisi ruskamatkalla. Inarissa kävin kesällä, mutta Saariseläl en poikennut. Olisi ollut mukava pyrähdys.

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 syyskuun, 2021 at 18:40

   Kiitos Terhi! Minäkään en pahastuisi, jos joku haluaisi viedä minut synttärilahjaksi matkalle 🙂 Mekin ajoimme kesällä Saariselän ohi. Silloin oli jo tiedossa, että palaan niihin maisemiin syksyllä, joten en yrittänyt edes ympätä sitä matkaohjelmaan.

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi lauantai, 25 syyskuun, 2021 at 10:01

  Voi, itse en ole Lapin ruskaa kokenut, mutta kyllähän sekin haave siellä mielen sopukoissa on odottelemassa. Tosi kivoja vinkkejä ja upeita kohteita olette löytäneet!

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 syyskuun, 2021 at 18:44

   Kiitos Virpi! Lapin ruska on upea, suosittelen suunnittelemaan reissua sinne vaikka ensi vuonna 🙂 Minusta olisi kiva nähdä Lapin ruskaa myös jossain muualla päin pohjoista.

  Leave a Reply