You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Christa tiistai, 5 helmikuun, 2019 at 14:47

  Tulee ihan meidän useamman vuoden takainen Krabin reissu mieleen. Kävimme samanlaisella retkellä ja erikseen vielä Railey Beachillä ja Phi Phin saariretkellä. Krabi onkin minusta siksi kiva paikka kun lähellä on paljon upeita saaria.

  • Reply Merja / Merjan matkassa keskiviikko, 6 helmikuun, 2019 at 21:35

   Kiitos Christa! Me kävimme myös Raileylla sen jälkeen kun Pabuk-myrsky oli väistynyt ja pitkähäntäveneet saivat jälleen luvan lähteä merelle. Phi Phi jäi tällä kertaa meiltä väliin, mutta olemme käyneet siellä Phuketista käsin. Krabin lähellä olevat saaret ovat kyllä parhautta <3

 • Reply miraorvokki sunnuntai, 10 helmikuun, 2019 at 15:21

  Kivalta vaikuttava retki! Nuo uskomukset ovat kyllä mielenkiintoisia aina! Niin kuin tuollakin uskotaan, että siellä se tyyppi on edelleen ja viedään lahjoja. Noi on aina mielenkiintoisia tarinoita ja hieno lisä matkoille, kun kuulee tuollaisia. 🙂

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 17 helmikuun, 2019 at 14:48

   Kiitos Mira 🙂 Thaimaassa näitä uskomuksia riittää ja suurimmaksi osaksi kuuluvat buddhalaisuuteen. Retki oli kiva, vaikka ollaan samantyylinen tehty aiemmin. Siitä on kuitenkin se 12 vuotta, niin ei ihan tuoreessa muistissa. Opas kertoi jotain ”knoppitietoja” mutta koska heidän englanninkielen taitonsa ei ole kovin hyvä, niin sen pidemmät tarinat jäivät kuulematta.

 • Reply Jenni / Unelmatrippi sunnuntai, 10 helmikuun, 2019 at 15:53

  Mekin kävimme aikanaan Krabilla useammalla lähisaarella veneretkillä. Aivan ihania maisemia ja upeita snorklausvesiä! Oli myös jotenkin tosi hauskaa, että saarelta toiselle pääsi kahlaamalla.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 17 helmikuun, 2019 at 14:50

   Kiitos Jenni! 🙂 Krabilla parasta ovat saaret ja luonto ylipäänsä. Hyvä puoli myös se, että ne ovat lähellä eikä tarvitse jyskyttää pikaveneellä montaa tuntia. Sen takia emme Phi Phille nyt lähteneet, koska sinne olisi ollut pidempi matka.

 • Reply Iida In Translation sunnuntai, 10 helmikuun, 2019 at 22:32

  Ihanan näköisiä paikkoja, tuonne päin Thaimaata olisi ihana mennä vaikkapa ensi talvena! <3

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 17 helmikuun, 2019 at 14:50

   Kiitos Iida! 🙂 Suosittelen, Krabi on kiva kohde ja sieltä löytyy vaikka mitä tekemistä ja nähtävää.

 • Reply Aron / Ja sitten matkaan... sunnuntai, 10 helmikuun, 2019 at 23:10

  Nuo karstikalliot näyttävät aina yhtä hienoilta. Olen toistaiseksi päässyt ihailemaan niitä vain Phuketista käsin tekemällämme Phan Ngan lahden veneretkellä. Krabilta käsin noita kallioita voi ilmeisesti nähdä vähän lähempää pienemmällä vaivalla. Tässä talvisäässä myös kaikki nuo rannat näyttävät todella houkuttelevilta. 🙂

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 17 helmikuun, 2019 at 14:52

   Kiitos Aron! 🙂 Krabilla karstikallioita näkee ihan Ao Nangin omalta rannalta tai sitten lyhyen venematkan päästä. Se hyvä puoli siinä onkin, etteivät ole kaukana.

 • Reply Eveliina | Korkkarit rinkassa maanantai, 11 helmikuun, 2019 at 22:54

  Hurmaavia kuvia Thaimaasta, ikävöin kunnon tulista thairuokaa usein Suomessa. Koh Lantalta käsin olen kans tehnyt vastaavia veneretkiä, mutta nuo mielettömän kauniit karstikalliot kyllä muistini mukaan puuttuivat sieltä! 😀

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 24 helmikuun, 2019 at 18:52

   Kiitos Eveliina! Thairuoka on todella hyvää ja niissä on usein kunnolla potkua. En välttämättä tykkää kovin tulisesta ruoasta, mutta pieni tulisuus on ihan jees. Koh Lantaa on muuten moni kehunut ja se on meillä vielä näkemättä. Mitä tykkäsit siitä?

 • Reply Sannahof // Unelmamaja torstai, 14 helmikuun, 2019 at 09:25

  Vielä en ole päässyt Thaimaassa käymään, mutta juuri tällaiset saariretket ja snorklailut kiinnostaisi. Krabin alueesta olen muutenkin kuullut hyvää juuri sen takia, että sieltä on helppo käydä näillä lähistöllä olevilla paikoilla.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 24 helmikuun, 2019 at 18:53

   Kiitos Sanna! Me ollaan tykätty eniten Krabin alueesta juurikin noiden saarten ja kauniiden luontokohteiden vuoksi.

 • Reply Tanja / Tanjan matkassa lauantai, 16 helmikuun, 2019 at 22:52

  Tuttuja saaria jo vuosien takaa ja ikävä takas on kova. Mun blogissa myös vinkkejä Krabille.
  Kiva kun et ollut maininnut tässä Phi-Phi saaria, ne kun tuntuvat olevan jokaisen Krabin tai Phuketin kävijän listalla.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 24 helmikuun, 2019 at 18:55

   Kiitos Tanja! Phi Phi jäi meiltä tällä reissulla väliin. Ollaan siellä käyty joskus muutamia vuosia sitten ja pitkän venematkan takia se ei nyt innostanut. Kaunis paikka se oli, mutta niin valtavasti ihmisiä joka paikassa että se vei siitä kohteesta vähän makua.

 • Reply Suvi / Suvin matkassa sunnuntai, 17 helmikuun, 2019 at 15:13

  Onpa ihanan näköisiä paikkoja sun kuvissa!! Kaipaisi kyllä kovasti päästä aurinkoon. ja hiekkarannalle ja tuollaisiin maisemiin. Mutta onneksi se aurinko pilkahtelee jo täällä Suomessakin, ja kevät tekee tuloaan!

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 24 helmikuun, 2019 at 18:57

   Kiitos Suvi! Kyllä maistuisi taas aurinkoloma parin kuukauden tauon jälkeen. Ulkona on nytkin niin harmaata että. Mutta onneksi kohta on jo maaliskuu ja kevättä kohden mennään vauhdilla 🙂

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY sunnuntai, 17 helmikuun, 2019 at 19:00

  Me tehtiin tämä täsmälleen sama reissu neljä vuotta sitten, mutta hienoista maisemista huolimatta mulle jäi vähän tympeä fiilis. Me oltiin pitkähäntäveneellä liikkeellä ja kaikki pysähdykset tuntuivat todella hätäisiltä. Esim. Tup ja Chicken Islandin pysähdykseen oli vaivaiset 30 min aikaa, joten ei ehditty käydä molemmilla. Mutta ne Princess Caven fallokset me kylä nähtiin, niitä oli aika lailla. 😀 https://www.rantapallo.fi/fiftyfifty/2016/04/22/ao-nangin-upeat-karstivuoret-ja-pelottava-mamelukkikala/

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 24 helmikuun, 2019 at 19:00

   Kiitos Sonja! Valmiissa retkissä on se huono puoli, että pitää mennä ryhmän aikataulujen mukaan ja usein pysähdykset per saari ovat lyhyitä. Jos haluaisi olla pidempään jollain saarella niin sitten kannattaisi ottaa oma pitkähäntävene ja saisi itse määritellä aikataulut. Edellisellä reissulla tehtiin sellainen saariretki ja se oli tosi kiva. Venekuski antoi myös omia vinkkejä minne kannatti mennä. Me taidettiin kulkea laput silmillä kun meiltä jäi fallokset näkemättä 🙂

 • Reply Asko Leppilampi lauantai, 23 helmikuun, 2019 at 08:18

  Kiitos kiintoisasta postauksesta. Enpä tullut aikoinaan ajatelluksi, että siellähän on monia vaihtoehtoja päiväretkille. Sen koimme, että Krabilta kannattaa lähteä veneellä jonnekin, jos haluaa ”kunnon” rannoille. Tein jokunen vuosi sitten tuolta matkakertomuksen, joka on valitettavasti pdf-muodossa, mutta oikein luettava versio kumminkin 🙂 Toivottavasti tämä antaa saarelle menijöille lisäinfoa. Railay oli hieno, mutta väkeähän niillä kaikilla saarilla näkyy riittävän.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 24 helmikuun, 2019 at 19:03

   Kiitos Asko! Ao Nangin oma ranta ei tosiaankaan ole Krabin parhaimmistoa, mutta valinnan varaa onneksi lähistöllä riittää. Me kävimme myös Raileylla ja pohdinnassa on kirjoittaa sieltäkin oma juttu. Paikkana Railey oli hieno, mutta liian suuret turistimäärät pilaavat sen.

  Leave a Reply