You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Heli / Heli voyage sunnuntai, 19 elokuun, 2018 at 11:20

  Kouvola – siinäpä yllättävä matkakohde! Betonihelvetti -mielikuvat ovat kyllä vahvat. Repoveden kansallispuistosta kyllä hyviä muistoja monen vuoden takaa.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 15:58

   Kouvola yllätti minutkin.. positiivisesti 🙂 Repoveden kansallispuisto on kaunis ja siellä käynnistä olin haaveillut jo parisen vuotta. Nyt oli hienoa päästä omin silmin näkemään nuo jylhät maisemat. Jos patikointijalkaa kolottaa, sinne pääsee onneksi aika nopeasti täältä Lahdesta.

 • Reply Sini sunnuntai, 19 elokuun, 2018 at 14:39

  Minulla tuli mieleen ekana tämä netistä bongattu kuva: https://www.riemurasia.net/kuva/Kouvostoliitto/134764 Mutta hyvä, kun ihmisten (kuten minun) hölmöjä mielikuvia rikotaan tällaisilla positiivisilla postauksilla.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 16:00

   Haha, tuo kuva taitaa monella olla Kouvolasta. Kiva, jos onnistuin rikkomaan betonihelvetti / Kouvostoliitto mielikuvaa 🙂

 • Reply Terhi/Fammo matkalla maanantai, 20 elokuun, 2018 at 16:46

  Yllättävän paljon nähtävää Kouvolassakin. Pari kertaa olen käynyt Kouvolassa koiranäyttelyssä ja kaupunki vaikutti synkältä betoniviidakolta. Mutta oikeastihan siellä on kaunista luontoa, (vaarallinen) riippusilta ja erikoinen pienoisrautatiemuseo.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 16:04

   Kouvola tarjoilee turisteille monenlaista. Tämän postauksen ulkopuolelle jäi muun muassa Verla ja lasten suosikki Tykkimäki. Kannattaa käydä tutustumassa! 🙂

 • Reply Sandra lauantai, 25 elokuun, 2018 at 08:31

  Repovesi on ihan ykköspaikka Kouvolassa. Tykkäsin myös siitä puutaloalueesta rautatieaseman lähellä. Kuusankoski on myös ihan nättiä.

  Tuolla riippusillalla olen itsekin kulkenut pari kertaa, joten onneksi tuolloin ei sattunut mitään! Puolitoista vuotta tuli Kouvolassa asuttua, mutta pakko sanoa, että en sinne enää muuttaisi. 😀

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 16:06

   Kouvola on sinulle sitten tuttu paikka, kun olet siellä asunut 🙂 Repovesi oli minustakin sitä parasta antia. Maisemat oli hämmentävän kauniit.

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi lauantai, 25 elokuun, 2018 at 09:47

  Kouvola on kyllä itselle melko tuntematon paikka, mutta mukava että sitä nostetaan maailmankartalle. Lähes jokaisella kaupungilla Suomessa on jotain annettavaa ja jotain mielenkiintoista, enempi voisi tälläisiäkin tempauksia olla! 🙂

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 26 elokuun, 2018 at 16:09

   Totta! Jokaisessa kaupungissa on ne omat salaiset helmet ja yllättävät paikat, joista ei tiedä mitään. Tänä kesänä on ilahduttavan paljon ollut matkablogeissa postauksia suomalaisista luontokohteista ja kaupungeista.

 • Reply Sisko / Hieman_vino maanantai, 27 elokuun, 2018 at 19:08

  Kouvola on #munbetonihelvetti. Siellä on todella paljon tekemistä: keikkoja, taidetta, lapsille leikkipaikkoja, hyviä ravintoloita, teatteria ja mahtava luonto. Olen kirjoittanut useammankin jutun blogiini, mutta en linkitä niitä tähän, vaan suosittelen kurkkaamaan istastani miltä Kouvola minun silmissäni näyttää: https://www.instagram.com/hieman_vino/

  • Reply Merja / Merjan matkassa tiistai, 28 elokuun, 2018 at 20:37

   Kiitos Sisko! Käyn kurkkaamassa Insta-tiliäsi tarkemmin. Kouvolasta löytyy toden totta vaikka mitä. Olisi pitänyt antaa sille mahdollisuus jo paljon aikaisemmin. Se vain taitaa olla liian lähellä 🙂

 • Reply Annukka sunnuntai, 15 elokuun, 2021 at 00:02

  Olipa ilo lukea tämä teksti näin etänä vietettyjen Kouvolan Dekkaripäivien jälkimainingeissa.
  Kouvolassa tuli aikoinaan käytyä kun olin lapsi ja sitten ihan viime vuosina muutamia kertoja kyläilemässä ja juurikin Dekkaripäivillä.

  • Reply Merja / Merjan matkassa keskiviikko, 18 elokuun, 2021 at 18:40

   Kiitos kommentista Annukka! Kiva, että löysit postauksen pariin 🙂 Kouvolan Dekkaripäivät kuulostaa hauskalle. Pitääpä googletella lisää mitä tapahtuma pitää sisällään.

  Leave a Reply