Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Anna / 270 degrees tiistai, 30 elokuun, 2016 at 09:11

  Uskomattoman kauniita maisemia taas kerran – erityisesti tuo vuoristo hivelee silmää! Tuo Sun Peaksin kaupunki näyttää oikein herttaiselta paikalta 🙂

  • Reply mertsik tiistai, 30 elokuun, 2016 at 21:47

   Kiitos Anna 🙂 Kanadan reissulla maisemat olivat toinen toistaan kauniimpia. Iltaisin oli pää pyörällä kaikista vesiputouksista, järvistä ja kanjoneista.

 • Reply Johanna Hulda - Discovering Sunbeams tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 03:30

  Karun kauniita maisemia, ja tuo intiaanien talvikoti on todella mielenkiintoinen. Amerikan alkuperäiskansojen kulttuureissa on monia hienoja piirteitä, kuten vaikka tuo että nainen omistaa kodin, kun hän kerran siitä on tainnut eniten huoltakin pitää. Luontosuhteesta nyt puhumattakaan. 🙂

  • Reply mertsik torstai, 8 syyskuun, 2016 at 23:54

   Kiitos kommentista Johanna! Intiaanien talvikoti oli erikoinen. Naiset saivat kulkea lattiassa olevan aukon kautta, koska maa on feminiini (äiti maa) ja miesten piti kiipeillä katossa olevan aukon kautta majaan sisään ja ulos. Harvoin kuulee naisilla olevan muutenkaan tuollaista valta-asemaa ?

 • Reply Miika / Scenic Road Hunters tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 11:53

  Hienoja maisemia ja kuvauskohteita. Tuo talvikoti on kyllä jännä.

  • Reply mertsik torstai, 8 syyskuun, 2016 at 23:55

   Kiitos Miika! Talvikoti oli kyllä näkemisen arvoinen.

 • Reply salaine tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 20:47

  Paljon mielenkiintoista nähtävää. Ei uskoisi että kylä on rakennettu 2011, sen verran aidolta tuo näytti. Sun peaksin kaupunki on metka, aivan erilainen rakennusarkkitehtuuri siellä.

  • Reply mertsik perjantai, 9 syyskuun, 2016 at 00:00

   Kylä näytti aidosti vanhalta ja kuulosti hassulta, että se on yhden miehen unelmasta lähtöisin. Maailmalla kulkiessa törmää kyllä kaikenlaisiin ihmeellisiin asioihin ?

 • Reply Stacy Siivonen keskiviikko, 7 syyskuun, 2016 at 10:24

  Lännenkylä vaikuttaa hämäävän aidolta, eikä lainkaan amerikkalaistyylin muoviselta. Se on jännä, että niiden pitää rakentaa kylä varta vasten kulissiksi, kun niitä oikeitakin kyliä on jäljellä. Näin oli myös Paluu Tulevaisuuteen III:ssa, jonka kulissikylän maisemissa olen käynyt ja se sijaitsi keskellä seutua, jossa oli myös aitoja lännenkyliä.
  Uskomattomat, henkeäsalpaavat ja paratiisilliset maisemat kuvissa. Tekisi mieli tuonne melkeinpä lähteä!

  • Reply mertsik perjantai, 9 syyskuun, 2016 at 00:05

   Lännenkylä näytti vanhemmalta kuin olikaan. Se oli hienosti rakennettu. Maisemat olivat vertaansa vailla. Kiitos kommentista Stacy!

 • Reply Reason for Season keskiviikko, 7 syyskuun, 2016 at 16:30

  Kovin kaunis tuo viimeisen kuvan paikka :). Ja kauniita toki muutenkin huikean näköistä kaikissa kuvissa. En laittaisi lainkaan pahakseni katsella tällaisia maisemia 8).

 • Reply Kohtteena maailma / Rami torstai, 8 syyskuun, 2016 at 05:17

  Deadman’s Junction Ranch Ois kyllä niin mun juttu 🙂 Whistler on ollut tavoitteena laskettelureissulle nyt jo jonkin aikaa, piti lähteä jo tulevana talvena. Siirrettiin vuoden päähän parin muuttujan takia. Upeita maisemia kesälläkin siellä päin!

 • Reply Heidi / Maailman äärellä torstai, 8 syyskuun, 2016 at 09:18

  Oi että tämä ensimmäinen vuorikuva on upea! Erityisesti näiden vuorimaisemien takia minäkin haluan matkustaa Kanadaan! Mutta on kyllä kummallinen tämä Deadman’s Junction Ranch. Matt on selvästi päässyt toteuttamaan lapsuutensa unelmaa tällaisen kylän rakentaessaan – mahtavaa.

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net torstai, 8 syyskuun, 2016 at 10:16

  Upeita maisemia aika lailla itselleni tuntemattomasta paikasta! Kelpaisi kyllä haikata! USA:ssa on niin paljon kaikkia superhienoja luontokohteita että sinne voisi lähteä toooodella pitkälle lomalle kaikkia katsastamaan.

  Tuo aavekylä on myös aika hauska. Ei olla ehditty vielä kirjoittelemaan Jeromen aavekaupungista jossa käytiin rtw:llä USA:n osuudella. Niissä on ihan hauska fiilis. Harvoinhan sellaisiin muualla törmääkään.

 • Reply Tiia/ReiseReise perjantai, 9 syyskuun, 2016 at 10:41

  Voi miten mielenkiintoinen reissu, tai olen halunnut vierailla jonkinlaisessa lännenkylässä ja myös amerikan alkuperäiskansat kiinnostavat. Niin paljon kiinnostavia paikkoja maailma on kyllä täynnä.

  • Reply mertsik tiistai, 13 syyskuun, 2016 at 20:42

   Kiitos Tiia! Olet oikeassa, että maailma on pullollaan kiinnostavia kohteita. Kanadan reissu oli hieno ja näimme paljon matkan aikana. Lännenkylä tuli yllätyksenä, koska sitä ei oltu mainittu edes matkaohjelmassa.

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita sunnuntai, 11 syyskuun, 2016 at 17:47

  Lännekylät, intiaanikylät kiehtoo minua todella paljon. Olisi aivan varteenotettava kohde! Hieno ja jännä samaan aikaan! 🙂

  • Reply mertsik torstai, 15 syyskuun, 2016 at 22:12

   No kyllä! Suosittelen lämpimästi 🙂

 • Reply Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar sunnuntai, 11 syyskuun, 2016 at 21:26

  Tuo Jasper tuntuu nyt olevan kaikkien huulilla, samoin kuin Oregon. Koko Instagram on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia juurikin muun muassa Kalliovuorten alueelta ja aivan syystäkin. Tuo Ghost Town näyttää kanssa kiinnostavalta paikalta, jossa itsekin haluaisin luontoreissujen välillä pysähtyä. Kyllä Kanadassakin riittää nähtävää, se ei näköjään tältä pallolta kesken lopu :).

  • Reply mertsik lauantai, 17 syyskuun, 2016 at 21:07

   Kyllä, Kanadassa riittää näkemistä vaikka kuinka paljon. Minua kiinnostaisi lännen jälkeen itäinen Kanada ja erityisesti Niagaran putoukset.

 • Reply Liza in London perjantai, 16 syyskuun, 2016 at 18:08

  Upeita nuo vesiputoukset ja tietysti muutin maisemat! Hassua, että tuo ”vanha” kylä on niin uusi, itse olisin hyvin voinut luulla sitä paljon vanhemmaksi.

  • Reply mertsik lauantai, 17 syyskuun, 2016 at 21:32

   Joo, vaikea oli uskoa että kylä oli vastikään rakennettu. Hassua, että uutta rakennetaan vanhan näköiseksi 🙂

  Leave a Reply