Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anna / 270 degrees torstai, 25 elokuun, 2016 at 11:15

  Tuo turkoosi järvi on aivan uskomaton! Siis ihan mieletön, vau :O Kalliovuoret on kyllä huikeat, itse juuri reissailin Coloradossa samaisella vuoristolla ja rakastuin täysin 🙂

  • Reply mertsik lauantai, 27 elokuun, 2016 at 17:10

   Joo, Peyto Lake oli ihan huikea paikka. Kuvia katsomalla voisi luulla, että järven väriä on muokattu kuvankäsittelyohjelmalla, mutta se oli oikeasti turkoosi :)Olisi mahtavaa päästä USA:n puolelle myös katsomaan Kalliovuoria. Sulla oli varmasti hieno reissu.

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija torstai, 1 syyskuun, 2016 at 10:23

  Kanada on kyllä upean näköinen maa! Turkoosi järvi on todella kaunis, näin aika lailla samanvärisen järven Uudessa-Seelannissa, Mt Cookin lähellä. Kävely jäätiköllä kuulostaa aivan mahtavalta, sitä olisi kiva kokeilla.

  • Reply Merjan matkassa sunnuntai, 4 syyskuun, 2016 at 10:20

   Ihastuin Kanadaan täysin. Ennen matkaa en tarkalleen tiennyt mitä odottaa. Luonto on kaunis ja sieltä löytyy kaikkea mahdollista aina jäätiköistä kanjoneihin.

 • Reply Kohteena maailma / Rami torstai, 1 syyskuun, 2016 at 14:45

  Upeaa tuo vesi, Sveitsissä ihaillut muutaman kerran vastaavan väristä järveä. Kaiken kaikkiaan hieno päiväreissu, paljon mielenkiintoista nähtävää. Tuollainen jäätikkö-juttu kiinnostaisi paljon, varsinkin tuollaisella upealla bussilla liikkuminen 🙂

  • Reply Merjan matkassa sunnuntai, 4 syyskuun, 2016 at 10:24

   Jäätikköretki oli mahtava, vaikka sää oli valitettavasti huono. Opas kertoi, että edellisen ryhmän kanssa hän oli ollut jäätiköllä t-paidassa kun he olivat saaneet nauttia auringonpaisteesta.

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita sunnuntai, 4 syyskuun, 2016 at 09:13

  Peyto Lake on upea ja kyllähän se vähän koiran päätä muistuttaa. Myös putoukset ovat vaikuttavia! Tälläiset matkat olisi niin mun juttu! 🙂

  • Reply Merjan matkassa sunnuntai, 4 syyskuun, 2016 at 11:01

   Peyto Lake oli hieno ja se veden väri oli jotain, mihin en aikaisemmin ole törmännyt. Suosittelen Kanadaa matkakohteeksi. Sieltä löytyy kaikkea mahdollista.

  Leave a Reply