Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta sunnuntai, 21 elokuun, 2016 at 21:05

  Voi miten ihana paikka! En ole vielä päässyt Banffiin kiertelemään, mutta toivottavasti pian 🙂 Se on varmasti yksi Kanadan huikeimmista kohteista!

  • Reply mertsik maanantai, 22 elokuun, 2016 at 20:14

   Banff on todella kaunis, sinun täytyy ehdottomasti käydä siellä. Kalliovuorten alue oli muutenkin niin upea, että iltaisin ei osannut nimetä mikä oli päivän nähtävyyksistä hienoin. Kiitos kommentista Annika 🙂

 • Reply Kohteena maailma / Rami tiistai, 23 elokuun, 2016 at 22:31

  Itseä kiinnostais Banff ensisijaisesti talvella, mutta kyllä paikan kuuluisa golfkenttä kiinnostaisi varsinkin syksyn ruskassa pelata 🙂

  • Reply mertsik keskiviikko, 24 elokuun, 2016 at 21:11

   Jos laskettelusta tykkää, niin Banff on loistava kohde. Mutta tekemistä ja näkemistä siellä on tosiaan kaikkina vuodenaikoina. Me olimme reissussa elo-syyskuussa ja sesonki alkoi jo hiljentyä, joten aika rauhassa saimme paikkoihin tutustua eikä pitkiä jonoja ollut juuri mihinkään.

 • Reply Johanna Hulda - Discovering Sunbeams keskiviikko, 24 elokuun, 2016 at 05:50

  Upeita maisemia! Tuonne täytyy kyllä vielä joskus päästä, varmasti löytyy hyviä vaellusmaastojakin. Harmi juttu tuo savu, mutta monta paikka ehditte yhdessä päivässä katsastamaan!

  • Reply mertsik keskiviikko, 24 elokuun, 2016 at 21:19

   Maisemat olivat todella kauniita. Minuakin olisi vaeltaminen kiinnostanut, koska upeita vaellusreittejä siellä on vaikka millä mitalla. Kunhan muistaa ottaa jonkun karhukellon mukaan, miitä saattaa tulla vastaan 🙂 Tutkin ensin mahdollisuutta lähteä omatoimimatkalle ja ostaa paikalliselta retkijärjestältä muutaman päivän vaelluspaketti, mutta hinta olisi ollut kalliimpi kuin valmismatka. Tokihan tuolla voisi vaeltaa omin päinkin, mutta se olisi vaatinut ennakkosuunnittelua ja halusimme mennä tällä kertaa helpoimman kautta.

 • Reply Teija / Lähdetään taas keskiviikko, 24 elokuun, 2016 at 08:13

  En ole koskaan käynyt Kanadassa. Pitäisi ehdottomasti korjata tilanne, mutta tällä hetkellä listalla ennen Kanadaa on niin monta paikkaa, että Kanada ei ihan lähivuosiin mahdu.

  • Reply mertsik keskiviikko, 24 elokuun, 2016 at 21:21

   Toivottavasti joskus pääset sinne. On todella käymisen arvoinen maa. Minua kiinnostaisi nyt itäpuoli ja tietysti Niagaran putoukset.

 • Reply Pirkko / Meriharakka keskiviikko, 24 elokuun, 2016 at 12:47

  Melkoinen hotelli! Piti klikata itsensä tänne, kun olemme kohta lähdössä Kanadaan muutamaksi viikoksi – tosin Nova Scotiaan ja reittimme sinne menee ehkä hiukan kevyempänä versiona Helsinki – Reykjavik – Halifax ja sama sitten aikanaan takaisin. Nova Scotia lienee hiukan eri näköistä Kanadaa, mutta valtavasta maastahan on kyse, joten sinnekin mahtuu yhtä jos toista.

  • Reply mertsik keskiviikko, 24 elokuun, 2016 at 21:34

   Fairmont hotellit olivat aikamoisia. Banffin hotelli jopa hieman pelottavan näköinen, kun se siellä usvan keskellä jökötti. Teille on varmasti mahtava reissu tulossa. Nova Scotia onkin ihan toisella puolella Kanadaa, kuin missä me oltiin, joten mielenkiinnolla odotan juttua sieltä.

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija torstai, 25 elokuun, 2016 at 11:04

  Kanada on mulle sellainen paikka, missä olisi ihana päästä käymään. Mulla asuu kirjekaveri Edmontonin lähellä, ja ollaan vähän puhuttu jos lähtisin käymään siellä ens vuonna. Samalla tulisi luultavasti nähtyä myös Banff ja Jasper.

  • Reply mertsik lauantai, 27 elokuun, 2016 at 17:03

   Mene ihmeessä, kun saisit vielä kirjekaverin paikallisoppaaksi. Kalliovuorten alueella on hienoja paikkoja pilvin pimein. Me näimme niistä tunnetuimmat, mutta paljon jäi vielä näkemättä.

 • Reply Lotta | Watia.fi perjantai, 26 elokuun, 2016 at 08:15

  Melkoisen vaikuttavan näköinen tuo hotelli. Upean näköistä muutenkin, vaikka onkin usvaista. Kanadasta olen nähnyt vain pintaraapaisun ja sekin on ollut kaupunkireissu. Luontomatka Kanadaan kyllä kiinnostaisi, ehdottomasti.

  • Reply mertsik lauantai, 27 elokuun, 2016 at 17:20

   Fairmont hotelli oli todella vaikuttava, ehkä jopa kummitusmainen siellä usvan keskellä. Kanadassa on upea luonto, joten suosittelen luontomatkailua myös 🙂

 • Reply Maarit Johanna perjantai, 26 elokuun, 2016 at 10:40

  Banff on mulla haaveissa ja siitä on syyttäminen yksinomaan instagramia! Joskus bongasin sieltä kuvia Lake Morainesta ja Lake Louisesta. Tuntui, ettei sellaisia paikkoja voi olla olemassakaan. Harmi, että tuo Banff vain vaikuttaa olevan ihan superkallis paikka. Ehkä vois lähteä telttailemaan!

  • Reply mertsik lauantai, 27 elokuun, 2016 at 17:28

   Insta on kyllä pullollaan hienoja kuvia Banffista. Hieman harmitti, ettei Lake Louisella käydessä ollut selkeämpi ilma. Olen nähnyt sieltä tosi hienoja kuvia kirkkaassa auringonpaisteessa. Hintataso oli mun mielestä aika lähellä Suomea. Joissakin ravintoloissa oli edullisempaa ja paikallisista marketeista teki jotain löytöjä, esim. Essien kynsilakat olivat siellä huomattavasti halvempia (jos kynsilakoista tykkää 🙂

 • Reply Suunnaton perjantai, 18 elokuun, 2017 at 13:01

  En meinannut kuvasta tunnistaa tuota hoodoo-paikkaa! Me ehdittiin käydä siellä vähän ennen tämän kesäisiä metsäpaloja (jotka kyllä sumensivat Banffin ja Jasperin paluumatkalla). Kirkkaalla säällä jokilaakso on aivan eri näköinen kuin kuvan savuinen maisema. Yllättävän paljon metsäpalojen savu vaikuttaa tunnelmaan ja näkymiin.

  • Reply Merja / Merjan matkassa sunnuntai, 20 elokuun, 2017 at 13:28

   Meille harmillisesti sattui savuinen ilma ja hienot maisemat eivät päässeet oikeuksiinsa. Täytyypä kurkkia kuvia sun blogista samoista maisemista, että miltä siellä oikein näytti 🙂

  Leave a Reply