You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sunna maanantai, 8 elokuun, 2016 at 13:24

  Hurjan mielenkiintoista juttua! Nyt alkaa jännittää, pääsittekö huipulle vai ette. Juuri tuollaisesta meiningistä mie haaveilen, että pääsisin joskus hakkuhommiin ja valloittamaan vuoria muutenkin kuin pelkät vaelluskengät jalassa. Jään ehdottomasti seurailemaan, todella hyvältä vaikuttaa blogisi alku.

  • Reply mertsik perjantai, 12 elokuun, 2016 at 20:07

   Kiitos Sunna kommentista 🙂 Yritän saada pian huiputusyöstä kertovan postauksen julkaistuksi. Suosittelen ehdottomasti joskus kokeilemaan, jos sellainen mahdollisuus tulee.

 • Reply Eija lauantai, 15 huhtikuun, 2017 at 14:48

  Oletpa rohkea! Tuo hakun kanssa pää alaspäin roikkuminen varsinkin! Mukavuudenhaluiselle matkailijalle tällainen reissu ei taida sopia ? Tällaisilla reissuilla on oltava tosi hyvä peruskunto — vaikka eihän vuoristotauti kaiketi kuntoa katso. Kiva lukea tällaista extremeä omalta kotisohvalta ? vaikka eihän tällaista pysty oikein edes kuvittelemaan….

  • Reply mertsik sunnuntai, 16 huhtikuun, 2017 at 17:23

   Kiitos Eija ? Hakkutreeni kuulostaa pahemmalta kuin se oikeasti oli. Jännitti tottakai, mutta pakkohan se oli opetella ja toivoa, ettei joudu hakkua käyttämään huiputusyönä. Hyvästä kunnosta on hyötyä, mutta vuoristotautia se ei tosiaankaan estä. Usein huippukuntoisille vuoristotauti tulee helpommin, koska he eivät malta mennä hitaasti.

  Leave a Reply