You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kaisa lauantai, 20 elokuun, 2016 at 20:19

  Elbrus on kokonaan uusi tuttavuus – eikö Mont Blanc olekaan Euroopan korkein vuori?

  Kartta olisi ollut kiva lisä, kun ainakin mulle tuntematon paikka ja Venäjä niin iso maa 🙂

  • Reply mertsik sunnuntai, 21 elokuun, 2016 at 20:40

   Elbrus on nykyään Euroopan korkein vuori, aikaisemmin se oli Mont Blanc. Muutos tapahtui 90-luvulla, kun Neuvostoliitto hajosi. Uralvuoriston länsipuolinen osa Venäjästä kuuluu Eurooppaan. Et muuten ole ainoa, joka tätä on ihmetellyt. Kun olin lähdössä matkaan kesäkuun alussa, moni tuttavistani kummasteli, että milloin tällainen muutos on tapahtunut. Elbrus ei todellakaan ole kovin tunnettu – ainakaan meille suomalaisille. Hyvä huomio muuten tuo kartta. Se olisi selventänyt maantieteellistä sijaintia paremmin.

 • Reply Kettu maanantai, 27 helmikuun, 2017 at 15:03

  Aika hätäisen kuuloinen nousu, jos yhdellä akklilla mennään kahdessa päivässä 3800 metriin.

 • Leave a Reply