Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ao Nang 2017 / osa 2

Ao Nang 24. – 29.3.2017

10.4.2017

Paluu Koh Samuilta takaisin Ao Nangiin

Paluumatka Samuilta takaisin Ao Nangiin sujui rauhallista vauhtia, vaikka valitsimme kaikista nopeimman vaihtoehdon. Tuttuun tapaan oli odottelua niin satamassa kuin bussiasemallakin. Mutta ihan hyvä aikataulu meillä oli kuitenkin, ennätimme syömään aamupalan Samuilla ennen lähtöä, ja pääsimme sopivasti iltapäivällä noin 14:30 seuraavaan hotelliimme Phranang Inn:iin.

Phranang Inn

Valitsimme huoneen, josta on pool access, pääsy suoraan altaalle. Huone oli kivan viihtyisä, ei kovin suuri edelliseen verrattuna, mutta ihan sopivan kokoinen meille. Suihkutila oli erillinen ja hyvin toimiva ratkaisu. Toiveikkaana avasin pihaoven, ja ensimmäinen pettymys oli ”pool access”. Vaikka huoneesta oli suora pääsy altaalle, allas vaikutti melkoisen vaatimattomalta, ja oli lähdes kokonaan varjossa. Naapureidenkin terassit olivat ihan kiinni meidän omassa pikkuterassissa.

Sisäänkirjautuminen Pranang Inn

Pool Access uima-allas

Hotelli tarjosi tervetuliaishieronna, 10 minuuttia niska-hartia hierontaa/ hlö. Oli tosi ihana!

Huone oli kiva ja kotoinen.

Ensipettymyksen jälkeen tilanne kuitenkin muuttui. Hotellilla oli kivasti elämää, ensiksi paljon brittejä, joiden lähdettyä naapuriin muutti iso seurue japanilaisia. Yleinen tunnelma oli rento ja iloinen. Japanilaisilla tietenkin mukana oma karaoke: mikrofoni-puhelin-kaiutin -systeemi. Huomaavaisina eivät tainneet pitää kuin yhden oman karaoke-iltapäivän altaan reunalla. 🙂

Samoin hotellin yhteydessä oli Beach Bar, jossa oli joka ilta elävää musiikkia. Meidän aikana ennätti olemaan kaksi eri trubaduuria.

The Beach Barin trubaduuri. Baari oli hotellin sisäpihan päässä, joten musiikki kuului tosi hyvin terasseille ja huoneisiin. Musiikkia oli tarjolla joka ilta klo 23 asti. Meille tämä sopi oikein hyvin, pienten lasten kanssa matkustaville hotelli ei ehkä olisi paras vaihtoehto.

Meidän oma terassi

Allas iltavalaistuksessa.

Kiva paikka istua iltaa ja kuunnella, tai sitten voi ihan vain istua omalla terassilla ja nauttia ikivihreistä.

Uima-allasta kiersi ”istuin”, joten omalta terassilta voi hyvin siirtyä myös altaaseen istuskelemaan ja nauttimaan vaikka kylmät juomat. Vähän ennen kotiin lähtöä vasta tajusimme, että olihan hotellilla vielä toinenkin pieni allas, joka olisi ollut auringossa, mutta meille riitti hyvin ”oma” allas ja ranta, joka oli aivan vieressä.

Viimeistään aamupalan jälkeen aloin pitämään viimeistä hotellivalintaamme sittenkin oikein hyvänä vaihtoehtona! Aamupala oli hyvä ja runsas, ison plussan sai tuoreet mehut, sekä mehulinko, jolla sai itse tehdä omat mehut. Nam!

Aamupalalla. Ei tämäkään maisema huono ollut. 🙂

Itse tehty tuoremehu, varmasti tuoretta ja täynnä vitamiineja! Iso plussa aamiaistarjontaan.

Railay Beach

Meidän Samuilla olon aikana olivat Jussi, Karita ja lapset, meidän Nokian naapurit, tulleet läheiseen Ao Nang Villaan, joka on myös meille tuttu aiemmilta matkoilta. Oli kivaa, että saatiin hyvää seuraa loppumatkan ajaksi 🙂

Naapureita arjessa ja naapureita lomalla 🙂

Päätimme tehdä yhdessä päiväretken Railay Beachille, jonne pääsee kätevästi pitkähäntäveneellä ihan meidän hotellin edestä. Phranang Beach oli yhtä upea kuin aina ennenkin, ja päivä kului toisilla rannalla chillaillen, Jussilla ja pojilla Phranangin kallioita kiiveten näköalapaikalle.

Matkalla Railay Beachille

Phranang Beach

Autoja ei Railay Beachitä löydy, mutta traktoreita kylläkin. Näillä pääsee liikkumaan matalan veden aikaa rantahiekalla, East Railayn puolella.

Iloinen joukkio saapui Railay Beachille.

Nämä maisemat jaksavat ihastuttaa vuodesta toiseen.

Pitkähäntävenekyyti Ao Nangista Railay Beachille maksoi 100 bahtia, eli noin 2,70€ / hlö.

On siinä vahva mies! Kannattelee koko kalliota!

Herkku-smoothiet!

Tällainen kaveri nähtiin East Railayn puolella.

Paluumatkalla alkoi jälleen sade, joka tosin oli niin lämmin, ettei haitannut lainkaan.

Sadekauden alku?

Viimeiset päivät Ao Nangissa vietimme melkoisen samalla kaavalla. Aamupäivät rannalla uiden ja kirjoja lueskellen, iltapäivästä usein tuli pilviä ja sadetta. Sateen aikana siirryttiin joko katoksen alle hierontaan tai käytiin syömässä jotakin pientä. Alkuillasta sade loppui, ja iltoja vietettiin rennosti ruokailun merkeissä ja parina iltana kävimme kuuntelemassa live-musiikkia ja piiphdettiinpa myös parin kappaleen verran karaokeenkin.

Kaikenlaista ”krääsää” olisi ollut tarjolla.

Illallisella Jussin, Karitan ja poikien kanssa.

Ja välillä sitten taas hierontaan.

Pitihän sitä yöelämäkin käydä katsastamassa.

 

No Comments

Leave a Reply