Ao Nang Ao Nang 2014 Thaimaa

Ao Nang 30.1.-13.2.2014

29.12.2015

Rantaelämän ja thaimaalaisen ruuan ystävänä minulle Thaimaa on aina ollut ”varma valinta”. Lämmin merivesi, ystävällisiä ihmisiä ja hyvää ruokaa. Sitä tarjoaa Thaimaa.

Kaikilla Thaimaan matkoillamme olemme tehneet erilaisia retkiä ja ne ovatkin aina olleet niitä parhaita lomapäiviä.

Tällä kertaa Thaimaan kohteenamme oli Krabilla Ao Nang ja Tipa Resort Hotelli. Hotelli sijaitsi lähellä rantaa, mutta meidän ”mökki” oli ylhäällä rinteessä, joten jonkinlaista peruskuntoa vaaditaan, että huoneistoon jaksaa kävellä helteisellä ilmalla. Matkaoppaassa oli ilmoitettukin, että ei sovi heikkokuntoisille, mutta silti mäen jyrkkyys yllätti. Tosin meitä se ei haitannut, kun otimme kiipeämisen ihan vain kuntoiluna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aamupala sijaitsi alempana, missä myöskin oli hotellin uima-allas. Allasalue oli ihan kiva, mutta melko pieni. Valitsemme aina hotellin jossa on myös Wifi yhteys, mutta tässä hotellissa yhteys ei onnistunut mökistä, vaan sähköpostit piti lähteä lukemaan hotellin aula-alueelle. Siitä pientä miinusta. Mutta aamupalalle saikin antaa plussa, maittava ja monipuolinen tarjonta.

Rannalta saa kätevästi pientä huikopalaa ja kylmää juomaa suoraan veneestä ostettua

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply