Suomen suurin matkablogiyhteisö
Gran Canaria Kanariansaaret Maspalomas

Maspalomas 31.10.-7.11.2013

2.8.2015

Nuorempana Kanariansaaren kohteet olivat lempipaikkoja aina 80-luvulta lähtien, jolloin vanhempien mukana pääsin jokavuotiselle seuramatkalle. Muistan ihmetelleeni, kun vanhemmat ihmiset loman päätyttyä totesivat, että ”onpa kiva palata taas Suomeen ja päästä saunaan” … sitä mitä! Itselle viikon loma Kanarialla oli aina aivan liian lyhyt ja hauskanpito loppui kesken.

Marraskuussa 2013 lomameiniki näin keski-ikäisenä oli vähän muuta kuin aikoinaan bilevuosina. Toki nytkin käytiin kunnon suomalaisturistien tavoin suomi-karaokessa ja Mulligan´s Pubiinkin eksyttiin. Mutta enemmän tuli kuntoiltua ja liikuttua. Säätila oli juuri sopiva lenkkeilyyn. Hotellimme, Las Vegas Golf, sijaitsi muutaman kilometrin päässä rannasta ja oli sopiva kävelymatka meille. Siihen kun lisää rannalla kävelyn, niin päivän kuntoilut tuli suoritettua kuin vahingossa.

Myös lenkkimaastot olivat mitä parhaimmat, koska hotelli sijaitsi Maspalomasin laidalla. Oli tilaa ja hyvät kävelytiet lenkkeilyyn. Hotellin lähellä löytyy myös golf kentät, tenniskentät ja padel kentät. Ihastuimme kertaheitolla padeliin. Padelkenttä sijaitsi aivan hotellin vieressä, ja vuoroja oli helppo käydä varaamassa Maspalomas tenniscenter. Huoneisohotellin naapurissamme asusteli suomalainen pariskunta, joiden kanssa tutustuttiin ja käytiin pariin otteeseen pelaamaassa. Kivaa ja hikistä puuhaa!

Huoneistohotelli Las Vegas Golf oli sisutukseltaan hyvin vaatimaton ja vanhan oloinen, mutta uima-allasalue oli kiva ja rantatuoleilla hyvin tilaa. Omalla pikkupihalla oli kiva juoda aamukahvit ja  hotellin ympäristössä liikkui todella paljon kissoja, joista yksi päätti muuttaa meille lomaviikon ajaksi. Taisivat olla tottuneita siihen, että turistit ruokkivat aina jostakin mökistä, niin kuin mekin tehtiin. 🙂 Maspalomasin lomalemmikki

Allas

Hotellin allas

kaktukset

Iltakävelyllä. Kaktukset jaksavat aina vaan ihastuttaa.

kissa

Meidän lomalemmikki

kukka

Kukkien väriloistoa

las vegas golf

Huoneistohotelli Las Vegas Golf piha-aluetta

lenkillä

Hyvät lenkkimaastot ja juuri sopiva keli!

meri

Ranta-aallokkoa

padel

Hikisinä tiukan padel ottelun jälkeen

patsas

Rannalla

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply