Hauskimmat seuranhakuilmoitukset

Hauskimmat seuranhakuilmoitukset ikinä – Ovatko ne nämä?

Okei, tunnustan heti alkuun, tämä blogikirjoitus ei varsinaisesti liity matkailuun, mutta en keksinyt muutakaan paikkaan julkaisulle, koska aikoinaan päätin aloittaa “bloggausurani” Rantapallossa.

Edellisessä kirjoituksessani kerroin, miksi matkaseuran etsiminen deittipalvelusta voi olla aika virkistävä kokemus useastakin eri syystä. Itse olen myös suosinut viimeaikoina seuranhakua netistä niin matkaseuraa varten kuin muutenkin. Kuitenkin deittailun ihmeellisessä maailmassa olen huomannut, että kaikilla ei ole tuo seuranhaku aivan hallussa, jos näin voidaan sanoa 😀

Siksi ajattelinkin listata tähän parhaat seuranhakuilmoitukset, joita itselle on tullut vastaan tässä parin viimeisen kuukauden aikana.

“Yrittänyttä ei laiteta”

Tämä seuranhakuilmoitus tuli vastaan eräässä lehdessä seuranetsintä palstalla. Mielestäni sen verran hyvä suoritus, että laitoin sen tähän heti ensimmäiseksi:

“Eron masentama 58 v. mies+koira (ei masent.) ets. Pirtsakkaa perussuomal. Naista (rint., reit., persevä). Olen vast. Mies (syöppö, juoppo, naippo). Toive: estoton ikä/paino<100. Vast. nimim. Kousa “kevättä rinnoissa.”

– Mitä luulette, näinköhän seuralainen löytyi?

Hauskimmat seuranhakuilmoitukset

 

“Seuraa risteilylle?”

“Olen 61 v keuhkosairas mies. Haluaisin hoikan, mieluummin vaalean tytön/naisen, ikä sivuseikka, 24 tunnin risteilylle, ennen joulua. Maksan A-luokan hytin ja vähän juomaa mutta en ruokaa”

– Näkisin, että tämän kaltaisesta ilmoituksesta naiset hihkuvat riemusta? A-luokan hytti!

Hauskimmat seuranhakuilmoitukset - 3

 

“Älä kulje onnesi ohi”

“Moi 18-vuotias, viisas, viehättävä opiskelija-aikuinen etsii högnabbalaista, mielellään Jack Johnson -nimistä seuraa, vaatimuksena 6 lapsen teettäminen.”

– Näinköhän tärppäsi?

 

Mutta ei siinä, kyllä seuranhakupalstoilta löytyy ihan järkeviäkin seuranhakijoita. Silti monissa (myös niissä vähemmän hauskoissa) on varmasti parannettavaa. Jos sinä etsit seuraa netistä, niin kannattaa pitää mielessä, että loistava seuranhakuilmoitus on kaikki kaikessa. Se toimii ikään kuin “naamanasi” verkossa ja hyvä/kaunis sellainen tietysti vetoaa paremmin.

Jos olet etsimässä seuraa tosissasi, niin suosittelen myös seuraamaan Irini Holmbergin “deittailuelämää”-blogia, jossa on tullut vastaan ihan mielenkiintoisia juttuja.

Oletko törmännyt hauskoihin ilmoituksiin? Listaa hauskimmat seuranhakuilmoitukset, jotka sinä olet löytänyt kommentilla ja nauretaan yhdessä 🙂

Matkaseuraa deittipalvelusta

5 syytä, miksi matkaseuraa kannattaa etsiä deittipalvelusta

Matkaseuraa deittipalvelusta? Enpäs ole juuri tyhmempää ideaa kuullut.

Siinä on lausahdus, jota ajattelin itse kuullessani tästä ideasta ensimmäistä kertaa.

Deittipalveluthan ovat täynnä luusereita, sosiaalisissa asioissa huonoja ihmisiä, joilla ei ole ollut kunnollista ihmiskontaktia vastakkaiseen sukupuoleen ties kuinka moneen vuoteen. Tai siis, näin itse ainakin luulin alun perin.

Koko homma oikeastaan lähti liikkeelle siitä, kun valittelin ystävälleni reissuseuran puutetta. Olen jo pitkään halunnut lähteä eksoottiselle matkalle Kaakkois-Aasiaan, mutta en halua matkustella yksin. Kysymys ei ole oikeastaan edes siitä, ettenkö uskaltaisi lähteä matkalle itsekseni, vaan olen luonteeltani ylisosiaalinen ihminen. Kaikilla ystävilläni on aina rahat loppu, työkiireet puskevat oikealta ja vasemmalta ja loppuja ei matkailu yksinkertaisesti vaan kiinnosta.

Tähän ystävälläni oli kuitenkin idea: ”miksi et etsisi matkaseuraa deittipalvelusta?”. Vaikka idea tuntui ensin todella hölmöltä, niin aloin kuitenkin sulattelemaan sitä kotiin päästyäni ja teinkin lopulta tilin erääseen suomalaiseen palveluun deittipalvelut sivuston kautta. Tässä kerron viisi syytä, miksi sinunkin kannattaa harkita deittipalvelua matkaseuran etsimiseen.

 

Matkaseuraa deittipalvelusta

 

1. Ei tarvitse sopia lomia parhaan ystäväsi kanssa

Tiedät varmaan tunteen? Lomien sopiminen juuri sen parhaan ystävän kanssa on joka vuosi niin vaikeaa. Vaikka joskus lomat saisikin sovittua samaan aikaan, niin silloinkin toisella tulee aina jotakin odottamatonta menoa kuten vaikkapa ystävän tai perheenjäsenen häät tai jotkin muut kissanristiäiset. Etsimällä matkaseuraa deittipalvelusta tätä ongelmaa ei luonnollisesti ole, sillä voit vaikka aloittaa koko keskustelun kysymällä lomista. Vaikka sekin saattaa ideana kuulostaa vähän hassulta, niin omaperäiset yhteydenotot saavat deittipalveluissa usein eniten vastakaikua.

2. Matkailu antaa tilaisuuden uudelle romanssille

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi romanssi kuin matka eksoottiseen kohteeseen puolituntemattoman kanssa? Matkaillessa pääsee tutustumaan uuteen henkilöön aivan eritavalla ja näet hänessä suoraan niitä puolia, jotka jäävät helposti pimentoon muuten niin tylsässä arjessa. Huomioon kannattaa kuitenkin ottaa se, että henkilöt voivat olla aika erilaisia lomilla, joten varaudu tapaamaan uusi henkilö sitten kun palaatte takaisin kylmään pohjolaan.

3. Tuoretta seuraa = tuoreita ideoita

Ystävien kanssa matkailu on aina tietysti hauskaa. Kuitenkin yksi ongelma on se, että ideat tutussa seurassa ovat kuitenkin melko samanlaisia vuodesta toiseen. Parhaan ystävän kanssa matkaillessa on siis turha odottaa mitään kovinkaan uutta ja erikoista. Vastaavasti, lähes ventovieraan kanssa matkaillessa kaikki on tuoretta, eksoottista ja täynnä yllätyksiä!

4. Voit löytää uuden ystävän

Yhteisellä matkallanne tulette kokemaan yhdessä erikoisia tilanteita, kauniita hetkiä ja paljon muuta sellaista, mitä Suomessa ei välttämättä tapahtuisi. Tämän ansiosta saatte paljon ”inside” vitsejä ja juttuja, jotka yhdistävät aivan eri tavalla. Vaikka jutustanne ei kehkeytyisi mitään vuosisadan rakkaustarinaa, niin on hyvin todennäköisesti, että hankit juuri koko loppuelämän mukana roikkuvan ystävän.

5. Matkailu on paras tapa tutustu uuteen henkilöön

Matkaillessa joutuu usein odottamattomiin tilanteisiin ja pääsee kokemaan erikoisia asioita. Kun vietät suhteen alkuvaiheen heti matkalla, niin näet henkilöstä sellaisia puolia, jotka muuten voisivat olla ”pimennossa” jopa vuosikausia.