hero taustakuva

Ulkomaille asumaan helposti – lähde luotettavan suomalaisen työnantajan palvelukseen aurinkoiseen Espanjaan

Barona artikkelin kuva
Matkavinkit
Fuengirolassa sijaitseva Baronan palvelukeskus tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden lähteä työskentelemään ulkomaille osana suomalaista työyhteisöä.
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 01.08.2017
facebook   whatsapp

ILMOITUS

Helppo tapa tehdä unelmista totta

Olisitko valmis muuttamaan ulkomaille, mutta esteenä on ollut sopivan työpaikan löytäminen kotimaan rajojen ulkopuolelta? Jos työskentely suomalaiselle työnantajalle Espanjan Aurinkorannikon maisemissa kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, ura Baronan palvelukeskuksessa on vastaus toiveisiisi!

Fuengirolassa sijaitsevassa Baronan palvelukeskuksessa työskentelee noin 200 ihmistä asiaskaspalvelutehtävissä. Työpaikka luotettavan työnantajan palveluksessa antaa rohkeutta ulkomailla asumisesta haaveilevalle toteuttaa oma unelmansa. Lähtemistä helpottaa myös se, että työskentely tapahtuu suomen kielellä suomalaisen työyhteisön kanssa, josta saa apua ja tukea aina tarvittaessa.

Jos haluaisit nähdä itsesi tulevaisuudessa asumassa ja työskentelemässä Espanjassa, lue lisää Baronan palvelukeskuksesta ja yrityksen tarjoamista mahdollisuuksista!

Töitä luotettavan työnantajan palveluksessa

Baronan palvelukeskuksessa työskentelee asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka hoitavat muun muassa operaattori- ja energiayhtiöiden erilaisia asiakaspalvelutehtäviä, kuten vastaamista asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse, chatissa ja sähköpostitse.

Hakeakseen töihin Fuengirolaan ei tarvitse olla valmis alan ammattilainen, sillä jokainen uusi työntekijä saa koulutuksen työtehtäviinsä. Näin ollen hakeminen on mahdollista eri elämäntilanteissa oleville henkilöille, joilta löytyy seikkailumieltä ja intoa oppia uutta.

Työskentely palvelukeskuksessa ei myöskään vaadi erityistä kielitaitoa, sillä pääosin työskentelykielenä toimii suomi. Tämän vuoksi työ palvelukeskuksessa on mainio vaihtoehto niille, joilla on halu muuttaa uusiin maisemiin, mutta oma kielitaito vielä mietityttää.

Barona on Fuengirolassa ja Aurinkorannikolla tunnettu luotettavana työnantajana, jolle on kunnia-asia hoitaa työnantajavelvoitteensa moitteettomasti. Tämä helpottaa esimerkiksi työntekijöiden asunnon etsimistä, sillä monet vuokranantajat tekevät mielellään sopimuksia Baronan työntekijöiden kanssa, koska nämä pystyvät hoitamaan myös vuokran maksun sovittuna ajankohtana.

BaronaBarona
Fuengirolassa työskentelee tiivis suomalaisyhteisö, joka tapaa aktiivisesti myös vapaa-ajalla.

Työympäristönä Espanjan aurinkoiset maisemat

Fuengirolassa työskentely tapahtuu Baronan uudistuneen palveluskeskuksen tiloissa, jotka sijaitsevat kaupungin keskustassa. Läheltä löytyy lisäksi esimerkiksi juna-asema, joka mahdollistaa kätevän liikkumisen myös Aurinkorannikon muihin kaupunkeihin kuten Málagaan.

Fuengirola on monille suomalaisille tuttu lomakohteena. Kaupungista miellyttävän asuinpaikan tekevät esimerkiksi aurinkoinen ja lämmin sää, rento espanjalaiskaupungin tunnelma sekä laaja harrastustarjonta niin kaupungissa kuin sen ympäristössä.

Uudistunut palvelukeskus sijaitsee Fuengirolan kaupungin urheilukeskuksen vieressä, ja Barona työnantajana huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista esimerkiksi kannustamalla vapaa-ajan harrastustoimintaan. Palvelukeskuksessa toimii esimerkiksi työntekijöiden virkistystoimikunta Barovire, joka järjestää palvelukeskuksen työntekijöille erilaista tekemistä aina kuntoilusta kulttuuriin.

Baronan palvelukeskuksen työtekijöillä on vahva yhteishenki ja suomalaisen työyhteisön tuki onkin yksi palvelukeskuksessa työskentelyn eduista. Koska työkavereiden kesken tavataan myös yhdessä vapaa-ajalla, ei yksin jäämistä tarvitse pelätä.

Kohti uusia seikkailuja koko perheen voimin

Monille ulkomailla asuminen on saattanut olla unelmana jo nuoruudesta saakka, mutta se on jäänyt toteuttamatta esimerkiksi perheen ja pienten lasten vuoksi. Fuengirola tarjoaa kuitenkin mainion asuinympäristön myös lapsiperheille, joten työpaikan perässä Espanjan auringon alle voi muuttaa myös koko perheen voimin.

Baronan palvelukeskuksessa palveluneuvojana työskentelevä Henri Kuukasjärvi muutti Fuengirolaan vaimonsa ja kahden lapsen kanssa, ja koko perhe on sopeutunut Aurinkorannikon maisemiin mainiosti.

– Lapset eivät estä lähtöä, vaikka moni miettiikin, uskaltaako lähteä jos on pieniä lapsia. Tämä on todella lapsiystävällinen paikka, Kuukasjärvi kertoo.

Fuengirolassa on esimerkiksi suomalainen koulu ja myös suomenkielistä päivähoitoa. Lisäksi tukea saa suomalaisten perheiden ja erityisesti äitien tiiviiltä yhteisöltä, joka järjestää yhdessä myös erilaisia aktiviteetteja.

– On myös lapsille rikkaus päästä mukaan tällaiseen kokemukseen, toteaa Kuukasjärvi ja kertoo, että perheen pienimmiltä sujuu espanjan kieli jo kohta vanhempiaan paremmin.

Kuukasjärven mukaan muutto ulkomaille perheen kanssa on mahdollista ottamalla oikean asenteen ja olemalla stressaamatta liikaa.

– Jos ottaa sen asenteen, että me pärjätään ja lähtee rohkeasti kokeilemaan, niin kyllä silloin myös yleensä pärjää.

Lähde ja kuvat: Barona

ILMOITUS

Lue kommentit (4) Jätä kommentti

  1. Uutisjuttu unohtaa mainita, että työ on käytännössä puhelinmyyntiä eli palkka on joku 3% myydyn tuotteen (yleensä lehtiä tai vitamiineja) myyntiarvosta. Tosin noistakin saat rahat vasta, kun olet kuukausittain myynyt yli 3000€ arvosta juttuja. Tuon lafkan palkoilla ei fuengirolan hintatasoilla pärjää, ellet sitten ole maailman paras myyjä tai huijari.


  2. Olen 67v pirteä eläkeläinen , tanssiopettaja, olen viettänyt 6talvea gran ganarialla pitänyt tanssikursseja ,opettanut ihmisiä liikkumaan
    on ollut mahtavia talvia nyt voisi vaihtaa paikkaa.olen saanut paljon uusia ystäviä ,mitä tapaillaan sitten täällä Suomessa.


  3. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.