Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Oletko jäämässä lomalle? Printtaa tämä tärkeä tiedote työpaikallesi!

Rantapallon lomatiedote artikkelin kuva
Matkavinkit
Oletko jäämässä lomalle? Juhlista tätä kauan odotettua hetkeä printtaamalla asiasta ilmoitus työtovereillesi Rantapallon virallisen lomatiedotteen avulla.
Teksti: Riikka Krenn
Päivitetty: 19.02.2016
facebook   whatsapp

Tulosta lomatiedote työhuoneeseesi

Näinä teknisen kehityksen aikoina moni luottaa henkilökohtaisessa lomatiedotuksessaan sähköisten viestinten voimaan. Lomailusta kerrotaan Facebook-päivityksin, Instagram-kuvin ja Snapchat-viestein. Joskus kuitenkin myös perinteisemmät viestinnän keinot ovat paikallaan. Toimiston lähimmille työkavereille – tai yhtä lailla kotona perheenjäsenille – viesti voi mennä tehokkaimmin perille aivan tavallisen aanelosen välityksellä.

Rantapallo valmisteli kaikkien lomailijoiden iloksi käytännöllisen apuvälineen, jonka avulla voit kertoa läheisillesi kaiken tarpeellisen lomasuunnitelmistasi. Printtaa valmis lomake ja ripusta se työpisteellesi, toimistosi oveen tai vaikkapa tietokoneesi ruutuun. Näin kaikki varmasti tietävät, että et ole juuri nyt tavattavissa!

Tätä helposti rastitettavaa lomaketta voit käyttää esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Ilmoittamaan paluuajankohtasi ja sijaintisi kiireellisten yhteydenottojen varalta
 • Tekemään kollegat kateellisiksi
 • Omana muistilistana loman tärkeistä ohjelmanumeroista
 • Muista kertoa lomakkeessa myös paluupäiväsi, jotta sinut osataan ottaa asianmukaisin seremonioin vastaan taas loman päätyttyä

>> LATAA TÄSTÄ PDF-tiedosto

Rantapallo toivottaa kaikille lomalaisille ihania hetkiä auringossa!

Rantapallon lomatiedote
Tulosta tämä lomatiedote työhuoneesi oveen!

Rantapallon lomatiedote

Lue kommentit (6) Jätä kommentti

 1. Ihan paras! Onneks saan laittaa jo ens viikolla esille! ? Arvostan etenkin sitä, että fyysinen ja henkinen paluu on eritelty!


 2. Kiitos. Tämä on erittäin hyvä. Olen jäämässä huhtikuussa lomalle ja sen jälkeen eläkkeelle (en ole kertonut tarkkaa loman alkupäivää työkavereille, enkä ilmeisesti kerrokaan) Tällä on mukava kertoa, että olen lopullisella “lomalla”. Ehkä saan aikaiseksi lähteä vielä matkallekin, kun kaveri taas löytyy.


 3. Ehkä tuo “kesyttää elefantteja, tiikereitä …jne.” kannattaisi ottaa listasta pois. Se ei ole edes hauska ottaen huomioon viimeaikaisimmat uutisoinnit aiheeseen liittyen…


 4. Alli hei, yksin lomailu voi olla jopa paras tapa, eikun lähdet vaan :)


 5. Jätä kommentti

  Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.