Hyppää sisältöön

Oletko jäämässä lomalle? Printtaa tämä tärkeä tiedote työpaikallesi!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 19.02.2016
Oletko jäämässä lomalle? Juhlista tätä kauan odotettua hetkeä printtaamalla asiasta ilmoitus työtovereillesi Rantapallon virallisen lomatiedotteen avulla.

Tulosta lomatiedote työhuoneeseesi

Näinä teknisen kehityksen aikoina moni luottaa henkilökohtaisessa lomatiedotuksessaan sähköisten viestinten voimaan. Lomailusta kerrotaan Facebook-päivityksin, Instagram-kuvin ja Snapchat-viestein. Joskus kuitenkin myös perinteisemmät viestinnän keinot ovat paikallaan. Toimiston lähimmille työkavereille – tai yhtä lailla kotona perheenjäsenille – viesti voi mennä tehokkaimmin perille aivan tavallisen aanelosen välityksellä.

Rantapallo valmisteli kaikkien lomailijoiden iloksi käytännöllisen apuvälineen, jonka avulla voit kertoa läheisillesi kaiken tarpeellisen lomasuunnitelmistasi. Printtaa valmis lomake ja ripusta se työpisteellesi, toimistosi oveen tai vaikkapa tietokoneesi ruutuun. Näin kaikki varmasti tietävät, että et ole juuri nyt tavattavissa!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tätä helposti rastitettavaa lomaketta voit käyttää esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Ilmoittamaan paluuajankohtasi ja sijaintisi kiireellisten yhteydenottojen varalta
  • Tekemään kollegat kateellisiksi
  • Omana muistilistana loman tärkeistä ohjelmanumeroista
  • Muista kertoa lomakkeessa myös paluupäiväsi, jotta sinut osataan ottaa asianmukaisin seremonioin vastaan taas loman päätyttyä

>> LATAA TÄSTÄ PDF-tiedosto

Rantapallo toivottaa kaikille lomalaisille ihania hetkiä auringossa!

Rantapallon lomatiedote
Tulosta tämä lomatiedote työhuoneesi oveen!

Rantapallon lomatiedote