hero taustakuva

Neljä edullista Euroopan lomakohdetta juuri nyt – lue vinkit ja lähde matkalle

Shutterstock artikkelin kuva
Matkavinkit
Matkailu Euroopassa on ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto kaukomatkailulle. Tästä löydät neljä edullista kohdetta, jotka eivät rasita kukkaroasi!
Teksti: Krista Ahonen
Päivitetty: 22.08.2018
facebook   whatsapp

ILMOITUS

Loppukesä ja syksy ovat edullista aikaa lomailuun

Kesän vilkkaimman lomasesongin päätyttyä on mainio aika toteuttaa omat matkahaaveet, sillä hinnat ovat edullisemmat ja kohteissa on vähemmän muita matkailijoita. Syksyllä erityisesti Etelä-Euroopan kohteissa nautitaan vielä lämpimistä säistä, joten niissä on erinomaiset puitteet rennolle lomalle.

Voit tehdä huomattavia säästöjä jo lomakohdetta valitessasi, sillä suosituimmat lomakohteet eivät useinkaan ole paras ratkaisu lompakolle. Mikäli kuitenkin tarvitset lisäjoustoa matkakassaasi, on edullinen nettiluotto yksi vaihtoehto. Joustoluotto toimii luottokortin tavoin ja maksat korkoa vain lainaamastasi summasta. Et siis maksa turhasta vaikka lisäkassa jäisikin käyttämättä.

Edullisin laina löytyy vain vertailemalla. Kymmenien lainojen vertailu on kuitenkin työlästä ja aikaa vievää, mutta Matchbanker.fi voi tehdä työn puolestasi, täysin ilmaiseksi. Matchbanker on yksi Euroopan johtavia lainavertailupalveluja, joka välittää kymmeniä tuhansia lainoja vuosittain. Palveluun kuuluu myös lainojen yhdistäminen.

Katso neljä lomakohdetta, joissa saat varmasti rahoillesi vastinetta!

1. Dubrovnik, Kroatia

Dubrovnik on Adrianmeren rannalla sijaitseva helmi, joka on tunnettu satamansa massiivisista kivimuureista. Kaupungilla on viehättävä vanhanajan tunnelma ja kalkkikivellä päällystetyt kadut viilentävät kuumina kesäpäivinä. Dubrovnik sopii hyvin päiväretkikohteeksi tutustuessasi Adrianmeren saaristoon, ja jos viivyt pidempään, tutustu ihmeessä myös alueen upeisiin keskiaikaisiin linnoihin.

2. Napoli, Italia

Napoli on saamassa paljon ansaittua huomiota nousevana Välimeren lomakohteena. Napoli on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista, joka on täynnä nähtävyyksiä, taidetta ja kulinarismia. Napoli tunnetaan pizzan synnyinpaikkana, jossa voi nauttia herkullisista italialaisista pizzoista vain muutamalla eurolla. Ikoninen näkymä Napolin satamaan ja Vesuvius-vuorelle kutsuvat nauttimaan Napolin tunnelmasta ja mahtavasta ruoasta.

ShutterstockMatchbanker
Slovenian Piran on tunnelmallinen kaupunkikohde.

3. Piran, Slovenia

Slovenia sijaitsee Euroopan sydämessä ja sieltä todella löytyy jokaiselle jotakin; vuoria, hiekkarantoja, luolia, linnoja ja kaupunkielämyksiä. Rannikolla sijaitseva Piran, pikku-Venetsia, hurmaa vierailijansa tuoreilla merenantimilla. Piran on helpointa kokea jalan, jolloin voi tutkia kujia, käydä torilla ja kiivetä kaupungin muureille. Piranista voi myös matkustaa lautalla Venetsiaan.

4. Albufeira, Portugali

Albufeira on edullinen ja aurinkoinen lomakohde Etelä-Portugalissa, jonka tulisi olla jokaisen aurinkolomaa etsivän harkinnassa. Albufeiran kaupunki tarjoaa lämpöä, mahtavia hiekkarantoja ja edullisia huoneistohotelleja. Kaupungissa on lukuisia ravintoloita, baareja ja yökerhoja sekä hurmaava vanhakaupunki, josta löytyy vielä perinteistä portugalilaista arkkitehtuuria.

Kesä on luonnollisesti suosituin matkustusajankohta, mutta myös loppukevät ja alkusyksy ovat erittäin miellyttäviä ja aurinkoisia. Näinä ajankohtina muita matkailijoita on huomattavasti vähemmän, mikä tekee myös hotelliyöpymisestä huomattavasti edullisempaa.

Lähde: Matchbanker.fi
Kuvat: Shutterstock

ILMOITUS

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Hienoja kuvia loistokohteista. Voisi ottaa vaikka vähän lainaa niin pääsisi lomailemaan.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.