Suomen suurin matkablogiyhteisö
Berjaya Resort Langkawi Malesia rantaloma Singapore talvimatka

Langkawi ja erinomainen hotelli Berjaya Resort keskellä luontoa, osa 1

28.2.2015

Alkumatkastamme voit lukea tästä

Seuraavana aamuna oli tarkoitus siirtyä Singaporesta Langkawille. Syötiin aamulla hotellilla erinomainen aamiainen ja lähdettiin hotellin ilmaisella shuttle-bussin kyytillä lentokentälle. Oltiin lentokentällä 2 h ennen koneen lähtöä eli meillä oli hyvin aikaa Singaporen viihtyisällä kentällä. Käveltiin ulkoterassilla, jossa on ihana kaktuspuutarha.

DSCN0813

DSCN0815

Huomattiin, että kentällä on myös sosiaalinen puu (The Sosial Tree), johon matkustajat saavat jakaa omia kuvia ja videoita. Otettiin myös omat kuvat ja lähetettiin sosiaaliseen puuhun. Mielestäni todella hausta idea, enkä ole missään muualla nähnyt vastaavaa.

DSCN0810
The Social Tree
DSCN0811
Ihania kukkaistutuksia Singaporen kentällä. Aasin vuosi näyttävästi esillä.

Aika meni nopeasti ja kohta siirryttiin lentokoneeseen. Lento oli lyhyt ja kohtapuolin laskeuduttiin jo Langawille. Rajamuodollisuudet menivät todella nopeasti ja laukutkin tulivat nopeasti. Oltiin etukäteen otettu selvää, että lentoasemalla on tiski, johon maksetaan taksin ajokustannukset hotellille. Kuitilla sitten mennään ulos ja otetaan taksi. Meidän hotellille taksi maksoin 26 MYRiä, joka on vajaa 7 eur. Matkaa kertyi noin 25 km. Huomattiin heti, että Langawilla on todella vähän mopoja ja liikenne on rauhallinen. Myöskin paikallisten talot näyttivät siisteiltä eikä roskia ollut tien pielessä. Kuitenkin apinoita nähtiin matkan aikana aika paljon.

Kohtapuolin oltiin hotellilla (Berjaya Langkawi Resort) ja huomattiin, että aika paljon oli myös muita asiakkaita, jotka odottivat sisäänkirjautumista. Onneksi ei tarvinnut kauan odottaa kun päästinkin jo tiskille. Meitä odotti iloinen yllätys kun varaamamme taloa (seaview chalet) ei ollutkaan saatavilla ja meille annettiin Premier Chalet tason talo, joka on huomattavasti parempi. 

Aula:
DSCN0833

DSCN0834
Taloihin kuljettiin shuttle busseilla, koska hotellialue on aivan valtava eli suurin osa taloista sijaitsee viidakossa, osa sitten meren päällä ja osa heti meren äärellä, josta kaikista on merinäköala. Meidän talo sijaitsi heti meren äärellä ja sieltä oli todella kauniit näkymät merelle. Terassin edessä oli kuitenkin todella rehevää kasvustoa, joka hieman rajoitti näkymää.

Huoneemme:

DSCN0820
Näkymät parvekkeelta

DSCN1086

DSCN0822

Talo ulkopuolelta (meidän asunto 1256)

DSCN0860

DSCN0858

Hotellilla on myös todella kaunis ranta-alue. Hiekka on siis täysin vitivalkoinen ja ranta hyvin suojaisa. Aallokkoa ei ollut yhtenäkään päivänä. Langkawin rannat ovat erinomaiset, mutta vesi ei ole niin kirkasta, että se soveltuisi snorklaukseen. Uimassa käytiin ja oli oikein mukava rentoutua todella lämpimässä vedessä, ihan kuin ammessa olisi ollut. Langawi on tunnettu myös meduusoista ja eniten niitä esiintyy maaliskuusta lokakuuhun. Me oltiin helmikuussa eikä niihin onneksi törmätty. 

Hotellin ranta:

DSCN1002

DSCN0826

DSCN1006

Hotellin uima-allasalue on myöskin todella kaunis vesiputouksineen. Allas-alueella on 3 allasta ja isoon altaan yhteydessä on baari, josta saa tilattua juotavaa suoraan altaasta. Ja mikä parasta, hotellin uima-allas alueella löytää aina vapaat tuolit ja ruuhkaa ei päässyt ikinä syntymään.
Hotellin uima-allas alue:
DSCN0829

DSCN0827

DSCN0844

DSCN1088

DSCN0919

DSCN0840
Seuraavassa postauksessa kerron lisää tästä upeasta hotellialueesta ja voitte varmaan arvata, että viidakon keskellä on paljon apinoita. Siitäkin seuraavassa jutussa.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elina / Vaihda vapaalle 1.3.2015 at 10:56

    Voi vitsit miten ihanalta näyttää! Voisin hyvin kuvitella lilluvani sekä tuolla altaassa että rantavedessä. Ja mahtava tuuri teillä, kun saitte paremman chaletin. 🙂

  • Reply Kristine R 1.3.2015 at 21:32

    Elina, tykkäsin Langkawista todella paljon. Kun matkaa suunnittelin, silloin pohdin paljonkin, että tykkäisinkö. Silloin sä kommentoit, että Langkawi on mahtava paikka, mutta sä olit siellä ollut jo kauan aikaa sitten. Kyllä se edelleen on todella rauhallinen eikä turismi ole sitä pilannut ollenkaan. Ja luonto on mahtava 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.