Arabiemiraatit Dubai Risteily Emiraateissa

Dubain Miracle Garden, upea kukkapuutarha

10.6.2019

Olin nähnyt Dubai Miracle Gardenista Instagramissa paljon kuvia ja puisto näytti kuvissa todella upealta ja taianomaiselta. Halusin nähdä omin silmin, minkälainen kukkapuisto tämä oikein on ja onko puisto myös oikeasti näin kaunis kun kuvissa. Dubaissa kaikki on suurta ja rakennettu näyttävästi ja näin sitä on myös Miracle Garden.

Untitled

Untitled
Untitled

Dubai Miracle Garden sijaitsee Mall of Emirates kauppakeskuksesta noin 14 km etäisyydellä. Me otettiin kauppakeskuksen edestä taksi, joka on helpoin ja nopein reitti Miracle Gardeniin. Kauppakeskuksen vierestä menee myös bussi 105, kannattaa katsoa aikataulu etukäteen, jos haluaa kukkapuistoon lähteä bussilla. Puisto on auki vain talvisin, marraskuusta huhtikuun loppuun. Puoli vuotta puisto on suljettu kuumuuden ja huoltojen vuoksi. Katso tarkemmat aukioloajat nettisivuilta.

Puisto on todellekin yhtä upea kuin kuvissa ja sieltä löytyy yli 100 miljoona kukkaa. Kukista on loihdittu erilaisia kukka-asetelmia ja rakennelmia. Löytyy Disneyn hahmoja, nalleja, norsuja, erilaisia linnoja, sydämen muotoisia käytäviä  ja kukilla koristeltuja taloja.

Viimeisin vetonaula on kukilla koristeltu Airbus A380 -lentokone, jonka kyljessä on lentoyhtiö Emiratesin nimi. Tämä on päässyt jopa Guinessin ennätystenkirja, josta sille on myönnetty maailman suurimman kukkainstallaation titteli.

Untitled

Untitled

Rakastan kukkia eli minulle käynti näin upeassa kukkapuutarhassa oli todellinen elämys. Puistossa kävely on kun sadussa, jossa ympärillä on vain kauniita paikkoja ja tuoksuvia kukkia.
Untitled

DSCN5413 - Copy

DSCN5410 - Copy
Miracle Gardenin alueella on myös muutamia kahviloita ja kioskeja. Niiden lähettyvillä on köynnyksiin ja värikkäillä sateenvarjoilla katettuja alueita, jossa voi välillä pysähtyä vaikka syömään jätskiä ja juomaan virkistäviä juomia. Suosittelen ehdottomasti käymään Miracle Gardenissa kun olet vierailemassa Dubaissa.

DSCN5409 - Copy

Untitled

Untitled

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply jossu 11.6.2019 at 22:43

  Kävin siellä viime vuonna ja jotku asetelmat ovat tuttuja mutta on tullut paljon uutta.

  • Reply matkaunelmia 13.6.2019 at 21:14

   Luultavasti joka vuosi siihen tulee jotain uutta, upea paikka 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.