Vanhankaupungin katot Tallinnassa

Pohjolan Matka

Pohjolan Matka on yhteinen markkinointinimi Pohjolan Turistiauto -yhtiöille, johon kuuluvat Pohjolan Turistiauto Oy, Koillismaan Turistiauto Oy, Antti Kangas Oy sekä Aurinkobussit Oy.

Laaja matkavalikoima

Pohjolan Matka on erikoistunut räätälöityihin ryhmämatkoihin, joihin kuuluvat myös esimerkiksi leirikoulumatkat ja luokkaretket koululaisille.

Ryhmämatkojen lisäksi Pohjolan Matkalla on laaja valikoima risteily-, kylpylä-, kierto-, perhe- ja erikoismatkoja. Kohteita on kotimaan lisäksi ympäri Pohjois-Eurooppaa. Pohjolan Matkan palveluihin kuuluvat myös muun muassa tilausajot, reitti- ja paikallisliikenne linja-autoilla.

Yhteystiedot

Pohjolan Matkan asiakaspalvelun numero on 0201 303 303.

Lisätietoja Pohjolan Matkan internetsivuilta osoitteesta www.pohjolanmatka.fi.

Kuva: Flickr / SuomiStar

Päivitetty: 4.10.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

3 kommenttia

Miksi lomakohteissa ei ole huoneita isovanhemmille lastenlasten kanssa, kuin eri huoneissa? Eli Isovanhemmat erihuoneisiin ja molemmille yksi lapsi mukaan, kun haluaisi olla yhdessä lomalla lastenlasensa kanssa, se ei onnistu, majoituksen osalta.

Mitä ihmettä keksisin? Mies täyttää 75v 19.7
on kiinnostunut kulttuurista.
Matkanne Viron kartanoihin on vasta elokuussa. Viime kesänä kävimme kartanomatkalla, matkaan tyytyväisinä, mitä muita kartanoita ennen ko päivää kenties.
Terv a-l mikkolainen