Kuva: Norwegian Cruise Line
Norwegian Sun

Norwegian Cruise Line

Kansainvälinen laivayhtiö tarjoaa risteilyjä erityisesti Tyynellä valtamerellä ja Karibialla, mutta myös monissa muissa kohteissa.

Norjalaisesta varustamosta kansainväliseksi risteilyjätiksi

Norwegian Cruise Line on vuonna 1966 perustettu varustamo, joka tarjoaa risteilyjä ympäri Tyyntä valtamerta, Atlanttia ja Eurooppaa.

Aluksi Norwegian Caribbean -nimellä toimineen varustamon omistus oli nimen mukaisesti Norjassa, mutta vuonna 1987 nimi vaihtui Norwegian Cruise Lineksi ja sittemmin valtaosa omistuksesta on päätynyt norjalaisyritykseltä Hongkongiin ja Yhdysvaltoihin. Kansainvälisesti toimiva varustamo pitää päämajaa Miamissa, Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa, mutta yhtiöllä on toimistot myös Wiesbadenissa Saksassa sekä Lontoossa Iso-Britanniassa.

Useita risteilykohteita

Norwegian Cruise Line tarjoaa risteilykohteita eri puolilla Tyyntä valtamerta, Atlanttia, Välimerta ja Eruooppaa. Yhtiö risteilee erityisesti Karibialla ja Tyynellä valtamerellä, mutta myös maapallon pohjoisissa osissa, kuten vaikkapa Alaskan edustalla, Baltiassa ja Pohjoismaissa. Norwegian Cruise Line tarjoaa myös Atlantin ylittäviä risteilyjä.

Varustamolla on käytössään 14 alusta.

Yhteystiedot

Norwegian Cruise Linen kotisivut löytyvät osoitteesta www.ncl.eu.

Esimerkiksi Finnmatkat ja Logitravel myyvät Norwegian Cruise Linen matkoja, mutta varustamolla on myös Suomessa oma myyntipalvelu, jonka puhelinnumero on 09 3157 9407. Myyntipalveluun saa yhteyden myös sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Kuva: Norwegian Cruise Line

Päivitetty: 27.2.2015

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia