hero taustakuva

Low Cost Holidays

artikkelin kuva
Matkatoimistot
Low Cost Holidays on matkanvarauspalvelu, jonka online-palvelussa asiakas voi itse räätälöidä haluamansa matkan.
Teksti: Anni Moilanen
Päivitetty: 06.06.2013
facebook   whatsapp

Omatoimista matkanvarausta

Kymmenessä maassa toimiva Low Cost Holidays on perustettu vuonna 2004 ja se on äänestetty parhaaksi hotellitoimittajaksi ja matkanjärjestäjäkategorian parhaaksi nettisivuksi vuonna 2009.

Tietokannasta löytyy yli 150 000 eritasoista hotellia ja noin 350 lentoyhtiötä, joista matkailija voi valita itselleen parhaiten sopivat vaihtoehdot. Palvelu ehdottaa myös vaihtoehtoisia lentopäiviä, jolloin matkat ovat halvempia. Lisäksi Low Cost Holidaysilla on joustavat varausehdot kohtuullisilla peruutus- ja muutoskuluilla.

Low Cost Holidays tarjoaa asiakkailleen palvelua myös matkan aikana ja sen jälkeen.

Yhteystiedot

Low Cost Holidaysin suomenkielinen online-varausjärjestelmä löytyy osoitteesta www.lowcostholidays.fi.

Varauksen voi tehdä myös puhelimitse numerossa 09 424 50 199.

Varauksen muutokset ja muut asiat hoituvat puhelinnumerossa 09 424 50 220.

Kuva: Flickr / mysza831

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

  1. Firma on konkurssissa. Toivittavasti kellään ei jäänyt rahat sisään.


  2. Olisin maksanut loppumaksun hotellivarauksestamme, mutta lowcostin järjestelmä ilmoittikin ettei koko varaustamme löydy heidän tietokannastaan. Varausnumero ja sukunimi oli taatusti oikein merkittyjä. Että tällainen tapaus tänään.


  3. Huonoja kokemuksia hotellin vaihdosta. Veloittivat 25% hotellin hinnasta, kun peruin hotellini, vaikka sen olisi pitänyt tapahtua vain varausta muuttamalla 35 euron hintaan. Mutta jostain syystä heidän \”järjestelmänsä\” on niin joustamaton, että varausta ei voinut muuttaa vaan se piti perua, toisin kuten luotettavilla matkanjärjestäjillä. Laittavat siis järjestelmänsä toimimattomuuden asiakkaiden piikkiin, eivätkä edes suostuneet vastaamaan asialliseen kyselyyn ja palautteeseen. Sen sijaan olisivatkin yhtäkkiä korottaneet peruutushintaa! Uskomatonta asiakkaan vedätystä!


  4. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.