Kuva:
Vanhankaupungin katot Tallinnassa

Linda Line

Linda Line Oy on virolaisessa omistuksessa olevan Lindaliini AS:n suomalainen tytäryhtiö, joka liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä kahdella katamaraanialuksella.

Nopeasti lahden yli

Lahden yli liikennöivillä Linda Line Express -aluksilla matka Helsingistä Tallinnaan taittuu puolessatoista tunnissa. Päivittäisiä lähtöjä molemmista satamista on useita. Lähtöjen määrä vaihtelee päivän ja sesongin mukaan.

Terminaalien keskeinen sijainti molemmissa satamissa nopeuttaa matkantekoa. Helsingissä Merilin- ja Karolin-katamaraanit liikennöivät Eteläsataman Makasiiniterminaalista, joka sijaitsee Kauppatorin reunalla. Tallinnassa yhtiö käyttää omaa Linnahallin terminaaliaan, joka sijaitsee Matkustajasataman läheisyydessä, kävelymatkan päässä keskikaupungilta.

Aluksilla voi matkan aikana tehdä ostoksia baarista ja pienestä myymälästä. Lippunsa voi valita kolmesta eri matkustusluokasta, joita ovat Turisti-, Linda- ja VIP-luokka.

Yhteystiedot

Lippuvarauksia voi tehdä yrityksen internetsivuilla osoitteessa www.lindaline.fi tai puhelimitse numerosta 0600 066 8970.

Kuva: Flickr / Suomi Star

Päivitetty: 7.6.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (39 votes, average: 3,03 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia