hero taustakuva

Kilroy

Kilroy artikkelin kuva
Matkatoimistot
Kilroy on erikoistunut räätälöityjen tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen nuorille ja opiskelijoille, sekä muille seikkailunhaluisille matkailijoille. Matkatoimisto auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan matkailun ja opintojen kautta.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 19.02.2015
facebook   whatsapp

Juuret opiskelijamatkailussa

Kilroyn historia juontuu vuoteen 1946 asti, jolloin opiskelijat perustivat omia matkatoimistojaan Pohjoismaihin. Vuosien varrella yhteistyö maiden välillä syveni, ja erilaisten toimijahankintojen myötä muodostui nykypäivän Kilroy.

Kilroyn valikoimasta löytyy myös perinteisiä lomamatkoja, mutta matkatoimiston erikoisalaa ovat kaukomatkailu ja maailmanympärimatkat. Kilroyn avustuksella voi lähteä esimerkiksi Working Holidaylle, vapaaehtoistöihin, ryhmämatkoille tai opiskelemaan ulkomaille.

Seikkailuja maailmalla tai sen ympäri

Kilroyn valikoimissa on kohteita ympäri maailman. Kilroyn reissuja voi varata omien mielenkiinnonkohteiden mukaan ja vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi vesiurheilusta, seikkailumatkoista, aktiivilomista, luonnosta ja safareista, vaelluksesta sekä kiipeilystä kiinnostuneille.

Kilroy auttaa kaikenikäisiä maailmanympärimatkasta haaveilevia suunnittelemaan oman reitin maailman ympäri, tai vaihtoehtoisesti valitsemaan matkatoimiston valmiista reittivalikoimasta itselle sopivimman.

Yhteystiedot

Lisätietoja Kilroyn palveluista löytyy matkatoimiston verkkosivuilta osoitteesta www.kilroy.fi.

Asiakaspalvelun tavoittaa puhelinnumerosta (09) 680 78 200.

Kuva: Kilroy

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.