Kuva:
Helsingin tuomiokirkko auringonlaskun aikaan

Helsinki Expert

Helsinki Expert Oy on lähinnä Helsingin seudulla toimiva matkailu-, kokous- ja kongressipalveluita tuottava ja välittävä yritys.

Palveluita Helsingissä

Helsinki Expert on yksityinen osakeyhtiö ja palveluntarjoaja. Yritys toimii omien palvelutuotteidensa tarjoamisen ohella markkinointi- ja jakelukanavana myös muille matkailualan palveluntarjoajille.

Vuonna 1940 perustettu Helsingin Matkailuyhdistys Ry yhtiöitti liiketoimintansa Helsinki Expert Oy:ksi vuonna 2004. Nykyisin Helsinki Expert Oy kuuluu kokonaisuudessaan Helsingin Matkailuyhdistyksen perustamalle Helsingin matkailusäätiölle.

Helsinki Cardilla paljon etuja

Helsinki Expertin tuotevalikoimaan kuuluu kaupunkikiertoajeluita, tilausohjelmia, majoituspaketteja, kuljetuksia, kokous- ja tapahtumajärjestelyjä sekä kannustematkoja. Palveluista tunnetuimpia ovat Audio City Tour -kiertoajelut sekä Helsinki Card.

Helsinki Card on oikeuttaa muun muassa ilmaiseen sisäänpääsyyn suosituimpiin nähtävyyksiin ja museoihin sekä rajoittamattomaan matkustusoikeuteen Helsingin sisäisessä liikenteessä.

Yhteystiedot

Helsinki Expertin internetsivusto ja Helsinki Cardin myyntipisteiden sijainnit löytyvät osoitteesta www.helsinkiexpert.com.

Kuva: Flickr / Debarshi Ray

Päivitetty: 7.6.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 1,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia