hero taustakuva

Kristina Cruises

artikkelin kuva
Matkatoimistot
Kristina Cruises Oy on suomalainen risteilyvarustamo, jolla on vuosikymmenien perheyritystausta.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 24.09.2015
facebook   whatsapp

Risteilyjä vuoden ympäri

Kristina Cruises on sekä kotimaisilla että kansainvälisillä risteilymarkkinoilla toimiva suomalainen risteilymatkanjärjestäjä, joka tarjoaa asiakkailleen pakettimatkoja niin joki- kuin meriristeilyillekin.

Kristina Cruises järjestää risteilyjä ympäri maailmaa, esimerkiksi Välimerellä, Itämerellä, Karibialla ja Kanariansaarilla. Kaikilla matkoilla on mukana suomalainen matkanjohtaja, joka hoitaa käytännön järjestelyt matkustajien puolesta.

Yhteystiedot

Kristina Cruisesin verkkosivut löytyvät osoitteesta www.kristinacruises.com.

Asiakaspalvelun puhelinnumero (05) 211 44.

Kuva: Flickr / archer10

Lue kommentit (3) Jätä kommentti

  1. Olimme joitakin vuosia sitten järjestämällänne risteilyllä. Se oli onnistunut ja sen perusteella olemme kiinnostuneita Punaisenmeren risteilystä. Mainostatte Välimeren risteilyjä kohteineen. Ihmettelemme sitä miksi Israelin kohteet ja retket puuttuvat täysin! Punaisenmeren risteilyllä kohteena on Eilatin naapurikaupunki ja sieltä tehtävät retket Jordaniaan ja Egyptiin. Samaan pakettiin sopisivat myös Israelin puolelle tehtävät retket. Risteilyn anti olisi täydellinen, mieheni haluaisi nähdä arabikohteet ja minä Israelilaiset. Mikä on syynä Israelin sivuuttamiseen täysin ja evätä risteilyvierailta mahdollisuus tutustua myös siihen maahan? Olen kysynyt asiaa aikaisemminkin, risteilyllä ollessamme kysyimme samaa. Tyydyttävää vastausta emme ole saaneet. Voisitteko ystävällisesti selventää syitä kysymykseeni? Juuri Israelin puuttuminen antaa ikävän vaikutelman kohdevalinnasta. Anja ja Risto.


  2. Kun risteilyillä, vaikka olisikin täysihoito,juomat eivät kuulu paketin hintaan, haluaisin tietää laivan käytännön. Maksetaanko ne joka ruokailun yhteydessä, tai vaikkapa muulloinkin nautittaessa, joko käteisellä tai kortilla, vai onko laivalla käytössä oma korttinsa, jonka lasku maksetaan risteilyn päättyessä?


  3. Kahdesti olen nauttinut vaimoni kanssa, risteilystä välimerellä. On ilmat suosineet ja homma toiminut varustamon osalta upeasti.Olen suositellut ,niin tutuille kuin tuntemattomillekin.Kiitos suomalaiselle Yrittäjä perheelle ja hyvin valitulle henkilökunnalle.


  4. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.