Kuva:
Opiskelua ulkona

EF Education First

EF Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF:n perusajatuksena on lähettää myös suomalaisia maailmalle oppimaan kieliä autenttisessa ympäristössä.

Kielten opiskelua maailmalla

Bertil Hult perusti EF Education Firstin Ruotsissa vuonna 1965. Ensimmäisiä kielikoululaisia olivat paikalliset lukiolaiset, jotka Hult vei Englantiin oppimaan maan kieltä. Vuonna 1967 EF avasi ensimmäisen ulkomaisen toimiston Suomessa ja sen jälkeen viidessäkymmenessä vuodessa EF Education First onkin kasvanut maailman suurimmaksi yksityiseksi kielikouluttajaksi.

Yhtiöllä on 15 sisaryritystä ja ei-kaupallista organisaatiota, jotka toimivat kielikoulutuksen, kulttuurivaihdon sekä akateemisten opintojen parissa. EF:n palveluksessa toimii noin 29 000 työntekijää, opettajaa ja vapaaehtoista. Kielikoulutustarjonnasta löytyvät englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja, italia, kiina sekä japani. Kouluja ja toimistoja EF:llä on yli 50 eri maassa.

EF järjestää kielikoulutusta kaiken ikäisille nuorille ja aikuisille. Tarjolla on EF Junior -kursseja 10-14 –vuotiaille, perinteisiä kielimatkoja, toiminnallisia EF Active -kursseja, EF Discovery Tours –kiertomatkoja 14-18 -vuotiaille sekä useamman kuukauden kielikursseja yli 16-vuotiaille ja aikuisille. Lisäksi tarjolla on 9-11 –kuukauden opintovuosiohjelmia, online-koulutusta, kielikoulutusta yritysasiakkaille, tutkinto-ohjelmia sekä au-pair –ohjelma.

Yhteystiedot

EF:n palveluihin voi tutustua tarkemmin yrityksen nettisivuilla osoitteessa www.ef.fi.

Puhelinnumero (09) 6869 23 11.

Kuva: Flickr / orangeacid

Päivitetty: 10.11.2014

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia