Kuva:
Kymenmatkojen konsepti balanssimatkat

Balance Travels

Balance Travels on tuotekonsepti, joka tarjoaa hyvinvointia ja kulttuurituntemusta korostavia teemamatkoja Aasiaan ja Eurooppaan.

Balance Travelsin konsepti

Aasia-osaamisestaan tunnetun Brand Balance Pte. Ltd. -yrityksestä syntyi alkuvuodesta 2012 Balance Travels -matkailukonsepti. Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kulttuurituntemusta syventämään pyrkivä Balance Travels järjestää erilaisia teemamatkoja Aasiaan ja Eurooppaan.

Balance Travelsin teemamatkoja markkinoidaan suomalaisille, ruotsalaisille ja venäläisille asiakkaille. Jokaisen myydyn matkan tuotosta lahjoitetaan viisi prosenttia jollekin paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle, jossa pyritään myös vierailemaan reissun aikana. Tuote on suunnattu maailman ilmiöistä, hyvinvoinnista ja hyväntekeväisyydestä kiinnostuneille aikuisille.

Balance Travels tarjoaa teemamatkoja Kiinaan, Malesiaan, Vietnamiin ja Singaporeen sekä Euroopan kohteista Etelä-Ranskaan. Matkojen teemat vaihtelevat rentoutumisesta ja hemmottelusta kulttuuriin ja kädentaitoihin – esimerkiksi teenpoiminta ja puutarhat vilahtavat reissuohjelmistossa. Balanssimatkojen tavoitteena on saavuttaa hyvä olo, tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin sekä auttaa valittua hyväntekeväisyyskohdetta paikan päällä.

Yhteystiedot

Balance Travelsin teemamatkoja voi tiedustella Annamari Lammassaarelta sähköpostiosoitteesta [email protected] sekä puhelimitse numerosta +358 45 8918 586.
Balance Travelsin nettisivusto löytyy osoitteesta www.brandbalance.fi.

Kuva: Balance Travels

Päivitetty: 17.4.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (5 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia