Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Area

artikkelin kuva
Matkatoimistot
Area palvelee liike-ja vapaa-ajanmatkailijoita.
Teksti: Jenna Lehkonen
Päivitetty: 21.04.2015
facebook   whatsapp

Liikematkojen ammattilainen

Matkatoimisto Area on myytiin Suomen Matkatoimistolle joulukuussa 2013, ja kaksi matkatoimistoa yhdistyivät SMT:ksi.

Arean kokonaismyynnistä 80 % koostui liikematkoista. Yhtiö keskittyi erityisesti ryhmämatkoihin ja tapahtumiin, IVY- ja Baltian maihin sekä valtionhallinnon matkustukseen.

Arealla oli omia kaupunki- ja kaukomatkatuotteita, minkä lisäksi yritys möi omatoimimatkoja ja lentoja maailman eri kohteisiin. Esimerkiksi Area Golfin räätälöidyt golfmatkat tarjosivat matkalaisille golfelämyksiä.

Arealla oli myös käytössä poikkeustilanteiden seurantapalvelu, joka ilmoitti matkalla oleville asiakkaille matkaan vaikuttavista tapahtumista tekstiviestitse. Yhtiö kehitti oman mobiilisovelluksensa, joka oli suunniteltu erityisesti liikematkustajien tarpeet huomioiden.

Yhteystiedot

SMT:n verkkosivut.

Kuva: Flickr / Kozumel

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. Olimme Finnairplus lento&hotelli-lomalla Budapestissa 11.-14.3.2010.Yövyimme hotelli Annassa.Muuten matkalla kaikki toimi erinomaisesti, mutta hotelliin emme olleet kaikissa asioissa tyytyväisiä. Respan henkilökunta (yksi hlö vuorossaan) oli kielitaitoista ja hoiti perustehtävänsä moitteettomasti.Hotelliesitteessä mainittu “baari” tarkoitti ainakin tähän vuodenaikaan kylmäkaappia, josta kukin sai itse valita limsan tai oluen ja käydä maksamassa respaan,hinnat tarjoilubaarien tasoa. Buffet-aamiaisesta en oikein käyttäisi edes tuota nimikettä .Vahakankaat levitettiin pöytäliinojen päälle aamiaisen alkaessa, pöytiä 3 kpl (4 hengelle),hotellihuoneita 32.Usein jäähtyneen,termarista haettavan kehvin/teen lisäksi oli tarjolla yhtä leipälajia,yhtä perusjuustoa,muutama kuivettunut metvursti- tai muu makkarasiivu,maitokannu,pikkupurkeissa maustamatonta jukurttia,perusmysliä.Makeaa hilloa oli muutama pieni annospakkaus.Samasta lämpöastiasta löysi keitettyjä kananmunia ja pari käpristynyttä nakkia.Mehu valmistettiin tehdasvalmisteisesta, lämpimässä säilytetystä mehutiivisteestä.Itsepalveluperiaatteella hoituneesta tarjoilusta vastasi useimmiten yksi henkilö, jonka toimintatavat eivät oikein vakuuttaneet hygieniasta. – Kun kadun toisella puolella toimii (tiettävästi) hotellin kanssa samassa omistuksessa oleva viihtyisä ja tasokas ravintola, tuli mieleen että hotelli voisi kohottaa imagoaan tuntuvasti siirtämällä aamiaistarjoilun sinne, jolleivat muuten pysty sitä parantamaan.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue lisää aiheesta