Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajankohtainen Helsinki Ilmiö

ResQ Club – ylijäämäruokaa halvalla kotiin

keskiviikko, 18 lokakuun, 2017

Syön tällä viikolla jo toista kertaa ResQ Clubista tilattua hävikkiruokaa. En voi uskoa, etten ole käyttänyt tätä erinomaista sovellusta aiemmin! Siltä varalta, että lukijoiden joukossa on muitakin jälkijunailijoita ajattelin vinkata teille tästä erinomaisesta sovelluksesta, vaikkei aihe varsinaisesti matkailuun liitykään.

Laadukkaita ravintola-annoksia pilkkahintaan ja samalla vielä hyväntekoa hävikkiruoan hyödyntämisen muodossa, sitä on ResQ Club:

ResQ Club-sovelluksen kautta voit kätevästi pelastaa lähialueesi ravintoloista laaturuokaa, joka uhkaisi muuten mennä hukkaan. Samalla syöt hyvin ja edullisesti sekä voit tutustua uusiin ravintoloihin lähelläsi. Oli kyseessä sitten illallinen, myöhäinen lounas tai vaikkapa välipala on-the-go, ResQ on helppo, halpa ja käytännöllinen valinta!

ResQ Club on siis ilmainen sovellus, jonka kautta voi pelastaa lähialueen ravintoloista laaturuokaa, joka muuten menisi pahimmassa tapauksessa roskiin. Hinnat vaihtelevat ravintolasta riippuen 2-8 euron välillä. Esimerkiksi maanantaina tilaamani 10 kpl sushisetti maksoi 6 euroa. Parhaiten vaihtoehtoja löytyy lounasajan jälkeen iltapäivästä.

Pidän ruuanlaitosta, mutta usein arkisin ei vain ehdi eikä jaksa rankan päivän jälkeen kokata. Kiusaus tilata Foodoralta tai Woltilta ruoka suoraan kotiin on suuri, mutta suht kovan hinnan vuoksi olen usein niellyt himoni ja kokannut kotona jotain nopeaa. Nyt kuitenkin ResQn bongaamisen jälkeen voi hyvällä omallatunnolla noutaa itselleen valmiin annoksen raaka-aineiden hinnalla!

ResQ Clubin ravintolajoukkoon kuuluu yli 1 750 ravintolaa ja se on laajentanut toimintaansa Suomesta myös Ruotsiin, Saksaan ja Hollantiin. Suomessa palvelu on käytettävissä pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Lahdessa, Kouvolassa, Kuopiossa, Oulussa, Vaasassa ja Jyväskylässä. Nyt kaikki testaamaan!

      

Ruoan tilaaminen on superhelppoa:

1. Lataa appi
2. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi sovelluksessa
3. Katso kartasta palveluun kuuluvat ravintolat ja valitse mieleisesi
4. Tilaa annos ja maksa se suoraan sovelluksessa luotto- tai pankkikortilla
5. Hae annoksesi kun sinulle sopii, kuitenkin ravintolan ilmoittamaan viimeiseen hakuaikaan mennessä.

Lisätietoa täällä: https://resq-club.com/fi/

Iso peukku tällaiselle toiminnalle!

********************************************************************************************************************************************

Matkan varrella -blogin löytää myös FacebookistaInstagramista ja Blogit.fi:stä!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Lotta torstai, 19 lokakuun, 2017 at 09:18

  ResQ on mun mielestä kanssa ihan huippujuttu! Niin kätevä sovellus, on pelastanut monen monta kiireistä päivää 🙂

  • Reply Emilia torstai, 19 lokakuun, 2017 at 15:09

   No niinpä, voi hyvällä omalla tunnolla syödä ravintola-annoksia ;—)

 • Reply Eveliina / Korkkarit rinkassa perjantai, 20 lokakuun, 2017 at 00:14

  Olin kuullut tästä kerran aiemmin, mutta vasta nyt latasin tästä sinun vinkistä. Turustakin löytyy vaikka mitä huippu kivoja ravintoloita listalta. Pakko kokeilla pian! 🙂

  • Reply Emilia perjantai, 20 lokakuun, 2017 at 10:45

   Ihana kuulla! 🙂

 • Reply Eddy tiistai, 25 syyskuun, 2018 at 18:37

  Hyvä appi, käytän lähes päivittäin. Koodilla UPO-481 saa -50% ensimmäisestä tilaukseta.

  • Reply Emilia keskiviikko, 26 syyskuun, 2018 at 15:20

   Jep, se on. 🙂 Kiitti koodista, Eddy!

  Leave a Reply