Suomen suurin matkablogiyhteisö
Chicago USA

En Route to Chicago – Vinkkejä kaivataan!

sunnuntai, 11 kesäkuun, 2017

Istun lentokoneessa matkalla Chicagoon. Sitten viime kirjoituksen on tapahtunut paljon kaikkea ja olen ollut niin kovassa kiireessä, että ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa tulla blogin puolelle hehkuttamaan tulevaa reissua! Olen muun muassa päässyt vihdoin muuttamaan takaisin kotiin (vaikka remontti ei oikeastaan ole vieläkään ihan valmis, mutta koti asuttavissa. Toivottavasti ei muuttaessa tehty sitä pahaa virhettä muuttaa liian aikaisin ja jättää remontti puoli tiehen…), pyörähtänyt Viron landella Kärussa virkistyspäivillä, paiskinut paljon töitä ja fiilistellyt Suomen alkanutta kesää.

Täytyy heti alkuun myöntää, että tämä Chicagon reissu tuli aika spontaanisti monen käänteen kautta enkä ole varsinaisesti ehtinyt perehtymään kohteeseen, mutta onneksi on lentomatka aikaa. Tällaiselle suunnitelmalliselle matkaajalle spontaanit reissut eivät ole niitä suurimpia suosikkeja, sillä sitä aina haluaisi perehtyä kohteeseen kunnolla, ettei varmasti jää mitään näkemättä. Toisaalta voi tehdä ihan hyvää lähteä ilman minkäänlaisia odotuksia matkaan ja mennä vain sinne, minne virta kuljettaa.

Vietämme Chicagossa vajaan viikon ystäväni Ninan kanssa. Olemme liikkeellä melko minibudjetilla, joten kaikki yleiset säästövinkit ja erityisesti vinkit ilmaisista nähtävyyksistä otan avosylin vastaan! Majoitus meillä sentään on bookattuna, kaikki muu on avoinna. Satuin Facebookista huomaamaan, että jonkinlaiset Blues-festivaalit siellä ainakin on tänä viikonloppuna. Ja +30 astetta joka päivä. Ja ranta! Näillä päästään jo tosi pitkälle.

Löytyykö teiltä kokemuksia Chicagosta? Mitä ei voi missata ja mistä rahastetaan aivan liikaa?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply