Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajatuksia Remontti

(remontti)kuulumisia

tiistai, 11 huhtikuun, 2017

MOI! Ootteko vielä siellä? Tauko venyi pikkuisen pidemmäksi kun oli tarkoitus. Suomeen paluun jälkeen tässä kiireen keskellä bloggaus on ollut viimeisenä mielessä ja Oslonkin lentoliput jäi käyttämättä! Tämä typykkä on keskittynyt työntekoon ja remonttin. Jatkuvaa tori.fi-kyttäystä ja K-raudassa ravaamista.

Remontti on edennyt vähän yli puolivälin ja on ainakin kolme viikkoa myöhässä aikataulusta. Ei siinä, ainakaan ei pitäisi tulla tehtyä hätiköityjä päätöksiä materiaalien ja uusien kalusteiden suhteen. Me teimme niinkin rohkean ratkaisun, että myytiin about kaikki vanhat kalusteet (joista muuten yksikään ei sopinut toiseensa) ja nyt edessä onkin uusien hunttaus.

En pidä itseäni minään sisustusihmisenä, mutta pakko kyllä myöntää, että kelkka on kääntymässä tässä omaa kotia suunnitellessa. Valintojen tekeminen olisi varmasti helpompaa, jos ei olisi tunnettu maailman pahimpana tuuliviirinä. Mokattuja valintoja tähän mennessä mm. liesituulettimen väri, kylpyhuoneen lamput ja kotelot jes.

Koska rahat ja aika menee pitkälti nyt remonttiin, olen miettinyt paljon tämän blogin kohtaloa. Kirjoitusinspiraatio on alkanut kevään edetessä vauhdilla kasvamaan, mutta Rantapallo tuntuu alustana vähän hassulta remontti- ja sisustusinspon jakamiseen. Toisaalta pitkällä tähtäimellä haluaisin pitää pääpainon kuitenkin reissaamisessa. Buukattiin kesäksi matka Sisiliaan ja pääsiäistä vietetään Tallinnassa, mutta muuten matkailurintamalla on hiljaista. Hetkellinen teemanvaihdos saattaa siis olla paikallaan!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Susannastravels tiistai, 11 huhtikuun, 2017 at 23:29

  Kivalta kuulostaa, mihin päin Sisiliaa?:)
  Sisilia on kyllä näkemisen arvoinen ja siellä pitäisi olla jo aika lämmintä keväällä+kesällä

  • Reply Emilia keskiviikko, 12 huhtikuun, 2017 at 11:34

   Itseasiassa lokaatio on vielä pikkuisen auki! Ollaan suunniteltu itärannikkoa, koska lennetään Cataniaan. Meitä lähtee siis 13-ihmisen kööri joka tuo pikkusen haasteita majotuksen suhteen. Kaikki ehdotukset otetaan avosylin vastaan! 🙂

  Leave a Reply