Suomen suurin matkablogiyhteisö
Espanja

Relax mode

perjantai, 24 helmikuun, 2017

Istun täydellisillä pelipaikoilla auringon laskua odottamassa. Koko ilta on ollut superkaunis, mutta juuri auringon laskiessa mustat pilvet peittivät taivaan. Kuin perinteisellä Kanarian turistilla, naamani punottaa, mutta olo on valtavan rentoutunut. Salt in my hair, sand in my toes ja kyl te tiiätte.

Ensimmäiset lomapäivät on menneet leppoisasti, lähinnä aurinkoa jahdaten. Vähän koomista, että buukkasimme tarkoituksella Airbnb:n mahdollisimman kaukaa turistipesäkkeistä, ja ensimmäiset päivät olemme kuitenkin viettäneet Maspalomaksessa ja Puerto Ricossa. Sää täällä saaren pohjoisosassa Faro Sardinassa on ollut melko huono, joten on pitänyt lähteä etelään auringon perässä. Onneksi saari on sen verran pieni, että autolla ajaa tunnissa eteläisimpään kolkkaan. Ensimmäisen päivän reippailua lukuunottamatta matka on mennyt auringossa maatessa ja kirjoja lukiessa. Olo on superrentoutunut, juuri tätä lähdettiin hakemaan.

Nyt illallistamaan, hasta luego! <3

P.S. Airbnb:n kämänetillä tähän on turha yrittää saada lisättyä kuvia, Instagramista saa seurattua reaaliaikaisemmin!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply